The Thaumaturge-RUNE

Thaumaturge, sıra tabanlı dövüş, karakter geliştirme özellikleri ve araştırma mekaniklerini benzersiz bir şekilde ele alan, sizi ahlaki açıdan belirsiz seçimlerle karşı karşıya getiren, gizemli güçler ve selam verenler olarak adlandırılan tuhaf ruhani varlıklarla dolu bir dünyada geçen izometrik, hikaye açısından zengin bir RPG'dir .
Yıl 1905. Varşova, Rus Çarlığının boyunduruğu altında yaşıyor. Sakinleri, çoğu zaman çatışan çıkarlara sahip, farklı kökenlerden, görüşlerden ve inançlardan oluşan çok çeşitli bir grup oluşturur: Rus askerleri, Yahudi tüccarlar, Polonyalı kasaba halkı ve daha fazlası. Koşullara rağmen şehir, sosyete ile nefes kesen bir partiye katılabileceğiniz ve daha sonra Praga bölgesinin karanlık sokaklarından birinde soyulabileceğiniz hareketli bir metropol. Bir yanda büyük umutların ve hayallerin, diğer yanda karanlık arzuların olduğu bir şehir.


Bir mucize aynı anda hem hediye hem de yük taşır. Bu paralellik , aile meseleleri yüzünden 20. yüzyıl Varşova'sının çalkantılı sokaklarına çekilen, oyunun baş kahramanı Wiktor Szulski için de geçerli . Thaumaturji armağanı, kişinin atalarından geçen aile mirasıyla iç içe geçmiştir. Bu mistik miras, Wiktor'un dünya dışı varlıkların ve onların ev sahiplerinin peşinde koşmaya bağlı yaşam yolculuğunu önemli ölçüde şekillendiriyor. Yalnızca bir büyücü, insan ruhunda saklı sırları keşfetmek ve Karanlıkla konuşmak için mistik yeteneklerini kullanarak - seçilmiş birkaç kişi tarafından selam verenler olarak bilinen - bu ruhani varlıkları evcilleştirebileceğinden ve herkesin kendi şeytanlarından nasıl acı çektiğini Wiktor gibi kimse anlayamaz.
Özellikler:

  • Hikayenizi ÅŸekillendirin ; tam teÅŸekküllü bir RPG olarak seçimlerinizi deÄŸiÅŸtirmenize ve sonrasındaki durumla baÅŸa çıkmanıza olanak tanır.
  • Karakterinizi geliÅŸtirin ; kendi mucizevi versiyonunuzu yaratmak, durumlara farklı ÅŸekillerde yaklaÅŸmanıza olanak tanıyacaktır.
  • Benzersiz sıra tabanlı dövüşü deneyimleyin ve insan saldırıları ve becerilerinin yanı sıra selam verenlerin yaptığı psiÅŸik saldırıları kullanarak düşmanlarınızı alt edin.
  • DiÄŸer karakterlerin mizaçlarını etkileyip manipüle ederek iradelerini beÄŸeninize göre ÅŸekillendirin.
  • Selam verenlerin gücünü dizginleyin ; dünyayı keÅŸfederken ve rakiplerinize diz çöktürürken avantaj elde etmek için onların benzersiz becerilerini kullanın.
  • Kaçınılmaz olarak yok olan dünyayı görün ; suç ve lüksün genellikle aynı madalyonun iki yüzü olduÄŸu, 20. yüzyılın baÅŸlarındaki VarÅŸova'nın alışılmadık, yoÄŸun ÅŸekilde araÅŸtırılmış tarihi dönemini keÅŸfedin. Tarihi figürlerle tanışın ve onların hikayeye katılımları hakkında bilgi edinin.
  • Ayrıntılı ve güzel hazırlanmış bir dünya sunmak için Unreal Engine 5'te oluÅŸturuldu .

Tür: Macera, RPG
GeliÅŸtirici: Fool's Theory
Yayımcı: 11 bit studios

Sürüm Adı: The.Thaumaturge-RUNE
Boyut: 23,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/kdqi1hc5q2gx/rune-the.thaumaturge.iso.html
https://drop.download/9882krv75dqp