After Us-RUNE

Bizden Sonra (Orijinal Film Müziği), Steam'de satın aldığınız oyunla birlikte gelir. Daniel Elms tarafından bestelenen After Us'ın büyüleyici atmosferik orijinal film müziğini deneyimleyin. 3 saatin çok üzerinde çalışma süresine sahip 46 şarkıdan oluşan bu skor, oyuncuların oyun içinde bulduğu ıssızlık ve umudun duygusal keşfini yakalar.
Yaşamın Ruhu Gaia olarak oynayın ve soyu tükenmiş hayvanların ruhlarını kurtarmak için soyut bir dünyada büyüleyici platform ortamlarında gezinin. Son kaderlerini öğrendikten sonra bu yaratıkları canlandırın: Zıpkınla vurulan son balina, kafese kapatılan son kartal, avlanan son geyik ve daha fazlası, kalan yaşamı aramak için çorak arazide dolaşan tehlikeli, petrolle kaplı Yutucularla karşılaşmalardan sağ çıkarken.
Eleştirmenlerce beğenilen Arise: A Simple Story'nin yaratıcılarından çıkan bu duygusal yolculukta, gezegene yaşamı yalnızca siz geri getirebilirsiniz.


Ana Özellikler:

  • Gaia'nın yolculuÄŸu: Son hayvanlar da öldü ve Anne, artık kaplarında kapana kısılmış olan ruhlarını kurtarmak için tüm YaÅŸam Gücünü kullandı. Gaia'nın görevi, her birinin ruhunu kurtarmak ve onları Ana'nın Gemisi'ne geri getirmektir. Gaia'nın çaprazlama yetenekleri, yeni alanlar keÅŸfetmek ve ölümcül tuzaklardan kaçmak için süzülmenize, zıplamanıza ve atılmanıza olanak tanırken, özel yetenekleri size onları temizleme gücü verecektir. dünyayı tüketen, aç Yutucularla yüzleÅŸen ve ruhları özgür bırakan petrol.
  • Uçsuz bucaksız, gerçeküstü bir dünya: Ä°nsanlar ve doÄŸa arasındaki yıkıcı iliÅŸkileri güzel bir soyut sanat gösterisinde betimleyen ıssız manzaraları Gaia'nın gözlerinden görün. Ölmekte olan ormanlardan ufalanan ÅŸehirlerin kalbine, kuru deniz dibi ve kirli gökyüzüne kadar her ortam, Gaia'nın yüzleÅŸmesi için yeni zorluklar sunacak ve Gaia, yoluna hayat ve güzellik saçarken, Yutucuların yıkımdan sonraki uyanışının farklı versiyonlarını sunacak. .
  • Zıtlıklarla dolu bir hikaye: Bizden Sonra, insan etkisinin yok ettiÄŸi bir dünyaya kasvetli bir bakış sunuyor. Gaia'nın ışığına rehberlik ederken ve yıkımın ardındaki nedenleri keÅŸfederken, Yok Edicilerin kaderini yok olma ajanları olarak, aynı zamanda ilerleme, sevgi ve umut ajanları olarak öğreneceksiniz.



Tür: Macera
GeliÅŸtirici: Piccolo
Yayıncı: Private Division

Sürüm Adı: After.Us-RUNE
Boyut: 27,2 GB
Bağlantılar: STEAM |



 





Kod:
https://turb.pw/lo4qr5uocud7/rune-after.us.iso.html
https://nitroflare.com/view/180483C279A594E/rune-after.us.iso
https://drop.download/magq99x5eocr