Lies of P-RUNE
Lies of P Hotfix-RUNE

Lies of P dünyasının başına gelen olaylarla aranızda duran hayal edilemez canavarlar ve güvenilmez figürlerin olduğu bir yalan ağına yakalanmış Geppetto tarafından yaratılmış bir kuklasınız.
Delilik ve kana susamışlıkla zehirlenmiş, bir zamanlar hareketli bir yer olan vebalı Krat şehrinde size rehberlik eden gizemli bir ses tarafından uyanıyorsunuz. Bizim ruhumuz gibi, kendinizi ve silahlarınızı anlatılmamış dehşetlerle yüzleşmek için uyarlamalı, şehrin elitlerinin anlaşılmaz sırlarını çözmeli ve kendinizi bulma yolculuğunda çıkmazlarla gerçeklerle yüzleşmeyi ya da yalanlar örmeyi ve bunların üstesinden gelmeyi seçmelisiniz.


KARANLIK ÅžIK VE ZARAR BÄ°R DÃœNYA
Bir zamanlar kukla endüstrisi sayesinde gelişen ve şimdi sokaklarının kanla kaplı olduğunu gören Belle Epoque dönemi tarzında bir yer olan Krat şehrinin sırlarını ortaya çıkarın.・

BÜKÜLMÜŞ CİHAZLARLA SAVAŞ
Dinamik silah kombinasyonlarını bir araya getirerek, Legion Arms'ı kullanarak ve yeni yetenekleri etkinleştirerek acımasız düşmanlara ve araziye karşı koymak için benzersiz bir dövüş stili geliştirin.・

YALANIN İÇİNDE NE VAR?
Acı ya da çaresizlik içindeki diğer insanları yalan söyleyerek teselli edebileceğiniz ya da doğruyu söylemeyi seçebileceğiniz seçimlerle karşı karşıya kalacağınız zamanlar olacaktır.
Kendi yolunuzu çizin.

YENÄ°DEN HAYAL EDÄ°LMÄ°Åž BÄ°R KLASÄ°K
Sevilen Pinokyo masalının, oyuncuların Lies of P dünyasında saklı sırları ve sembolleri keşfetmesine olanak tanıyan karanlık, acımasız bir anlatı olarak yeniden yorumlanmasını deneyimleyin.



Tür: Aksiyon, Macera, RYO
GeliÅŸtirici: NEOWIZ
Yayımcı: NEOWIZ

Sürüm Adı: Lies.of.P-RUNE
Boyut: 34,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://tbit.to/2ahcf4h03kgu/rune-lies.of.p.iso.html
https://drop.download/zcvfdywuhylb

Crack-Hotfix



Kod:
https://tbit.to/nfcaufvrhl45/L.o.P.H-RUNE.rar.html
https://drop.download/d2d6wd4o67ga