Overpass 2-RUNE

Yarışı ve engelleri birleştiren tek simülasyon, yeni içerik ve oyun modlarıyla geri döndü.
Zorlu zorluklarla başa çıkmanız gereken 5 oyun modunda becerilerinizi test edin: off-road sprint, off-road pisti, tepe tırmanışı, engelli parkur, kapalı devre.
Sonuçlarınız parkuru ne kadar iyi analiz edebildiğinize ve en iyi rotaları seçebildiğinize bağlı olacaktır. Yamaha, Arctic Cat ve Suzuki gibi büyük üreticilerin güçlü arabaları ve dörtlülerinin kontrolünde, 5 bölgede 30 rotada seyahat edeceksiniz: Baja Çölü, Doğu Orta ABD, Johnson Vadisi, Utah Çölü ve Batı Avrupa.
Ultra kapsamlı kariyer modunun zorluklarına meydan okuyun! Doğru araştırma ve geliştirme seçimlerini yaparken ekibinizi, sponsorlarınızı ve bütçenizi yönetin, böylece araçlarınızı hedeflerinize uyacak şekilde yükseltebilirsiniz ve tüm bunları yaparken beceri ağacını kullanarak ekibinizin ilerleyişini haritalandırın.
Kayalar, ağaç gövdeleri, çamur ve daha birçok doğal ve yapay engel çeşitli yarışlarda sizi yavaşlatacak ve aracınıza zarar verebilecektir.


Her biri kendine özgü teknik özelliklere sahip 30'dan fazla resmi aracın kontrollerinde onları aşmanın ve bitiş çizgisine ulaşmanın en iyi yolunu bulun. En büyük üreticiler temsil edilmektedir: Polaris, Yamaha, Arctic Cat, Kawasaki ve Suzuki; sürücü ekipmanları için Alpinestars, Arai, Sparco, Stilo, Stand 21 ve çok daha fazlası.
Aracınızı araziye uyarlamak ve performansı artırmak için geniş ayar yelpazesinden yararlanın. Koşullara (arazi, yüzey, yarış türü vb.) göre mümkün olduğunca hızlı olabilmek için gücü, motor fonksiyonlarını ve şanzımanı yönetmek size kalmış.
Daha da rekabetçi olabilmek için hassasiyet ve düzenliliğin saf hızdan daha iyi olduğunu unutmayın. OVERPASS 2'de sizi bekleyen zorluk budur.

  • Resmi üreticilerden 3 kategoride 30 araç: UTV, ATV, Rock Bouncer
  • 5 yarış türü: off-road sprint, off-road pisti, tepe tırmanışı, engelli parkur, kapalı devre
  • Resmi üreticiler, ekipman ve sponsorlar
  • 4 tür ortam: çöl, orman, daÄŸ, devreler
  • Ekip ve takvim yönetimiyle kapsamlı bir kariyer modu
  • GeliÅŸmiÅŸ araç ve sürücü özelleÅŸtirmesi
  • 8 oyuncuya kadar çevrimiçi yarışlar.



Tür: Yarış, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Neopica
Yayımcı: Nacon

Sürüm Adı: Overpass 2-RUNE
Boyut: 16,1 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://trbbt.net/3k8xtolqv1yf/rune-overpass.2.iso.html
https://nitroflare.com/view/2C51AC35F3FB96E/rune-overpass.2.iso
https://drop.download/bdrcv83sc36x