Soulstice v1.1.0-RUNE

Keidas'ın Kutsal Krallığı'nın dengesi, "Hayaletler" olarak bilinen güçlü, vahşi yaratıklar Peçe'nin diğer tarafından istila ederek canlıları tüketmekle tehdit ettiğinde tehlikeye girer. Wraith'ler kurbanlarını yozlaştırır ve hatta vücutlarını ele geçirerek sıradan halkı avlayan durdurulamaz canavarlara dönüşür. İki ruhun birleşmesinden doğan melez savaşçılar olan “Kimeralar”, insanlığı koruyabilen yegâne kişilerdir.
Briar ve Lute, Chimera olarak yeniden doğmuş iki kız kardeştir. Dönüşüm, Briar'a insanüstü güç ve dayanıklılık verirken, ruhunu kız kardeşininkine bağlamak için feda edilen Lute, mistik güçlere sahip bir gölge haline geldi. Stefanie Joosten (Metal Gear Solid 5) tarafından seslendirilen Briar ve Lute, Wraithler tarafından harap olmuş bir şehri geri alma görevine gönderilirler, ancak ait oldukları Tarikat'ın akıllarında çok daha karmaşık bir planı olduğunu keşfederler. .


Gizli gizemlerle dolu karanlık bir dünyayı keşfedin, çeşitli bir dövüş sisteminde ustalaşın ve hızlı aksiyon, gaddar düşmanlar ve muhteşem bölüm sonu dövüşleri içeren reşit olma çağındaki karanlık bir fantezi hikayesinde iki kız kardeşin ikili güçlerinde yaşayın.
Ana Özellikler

  • Sinerjide Savaş – Briar ve Lute kardeşleri aynı anda yönetin. Briar olarak yakın dövüş saldırılarında ve kombolarda ustalaşın ve Lute olarak dünya dışı yeteneklerle savaş alanının kontrolünü ele geçirin. Güçlü, dönüştürücü yeteneklerin kilidini açmak için güçlerini birleştirin ve Chimera olarak gerçek potansiyellerinden yararlanın.
  • Harabedeki Bir Şehri Keşfedin – Bir Zamanların kutsal şehri Ilden'in yukarısında A Tear in the Sky açıldı. Briar ve Lute, Gözyaşı'na ulaşmak için savaşırken, zorlu bulmacalarla karşılaşacaklar ve çevreleri daha düşmanca ve çarpık hale gelirken Yoldaşlık'ın sırlarını açığa çıkaracaklar.
  • Silahları ve Yetenekleri Özelleştirin – Silahlar oyun boyunca açılır ve yükseltilir ve hatta şık ve son derece yıkıcı kombo saldırıları başlatmak için anında değiştirilebilir.
  • Farklı Düşman Sınıflarıyla Savaşın – Wraith'lerin, Corrupted ve Possessed'in aşağılık bir karışımı, Peçe'nin ötesinden dünyaya akın etti. Bu yaratıkları açığa çıkarmak veya zayıflatmak için Lute'un benzersiz auralarından yararlanın ve asla eskisi gibi hissettirmeyen bir savaş akışına uyum sağlayın.
  • Kökeninizin Gerçeğini Öğrenin – Briar ve Lute, kardeşçe sevgi ve fedakarlıkla dolu karanlık bir hikaye aracılığıyla, birlikte çalışırken ve kırılmaz bağlarına sadık kalırken kendileri ve Chimera güçleri hakkındaki gerçeği keşfederler.



Tür: Aksiyon, Macera
Geliştirici: Reply Game Studios
Yayıncı: Modus Games

Sürüm Adı: Soulstice.v1.1.0-RUNE
Boyut: 22.7 GB
Bağlantılar: STEAM |



 



Kod:
https://nitroflare.com/view/B9E6025F18170E0/rune-soulstice.v1.1.0.iso
https://trbbt.net/rjgg9azecj4f/rune-soulstice.v1.1.0.iso.html
https://drop.download/k0t0vl3q5jm7