Warhammer 40000 Inquisitor Martyr-RUNE

HÄ°KAYE ODAKLI TEK OYUNCU HAREKETÄ°
Tanrı-İmparator'un yol gösterici ışığından uzak, gerçekliği çarpıtan kötü fırtınalar tarafından parçalanan Caligari Sektörü, Kaos Tanrıları tarafından lekelenerek içeriden yavaş yavaş çürüyor. Kirlileri Imperium'un en güçlü ajanlarıyla temizleyin!


Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, galaksinin sürekli savaş halinde olduğu şiddetli 41. milenyumda geçen acımasız bir aksiyon RPG oyunudur. Güçlü bir Engizisyoncu olun ve İmparatorun iradesini yerine getirin. Birden fazla sınıftan birini seçin ve acımasız savaş karşılaşmalarına katılın: ajan arkadaşlarınızla çok çeşitli görevlere çıkın ve geçmişinden korkunç bir sırrı saklayan perili bir kale-manastırda geçen tek oyunculu hikaye kampanyasında savaşın. Engizisyon.
ARPGS'İN EVRİMİNDE BİR SONRAKİ DÖNÜM TAŞI
41. Milenyum'un korkunç geleceğinde geçen ilk Aksiyon-RPG, türü bir sonraki seviyeye taşıyor: çok çeşitli misyonlar, taktiksel, acımasız ve kalıcı bir evrene sahip bir açık dünya sandbox oyunu Yıkılabilir ortamlardaki savaş karşılaşmaları ve oyuncu topluluğundan etkilenen bir hikaye. Taktiksel avantaj için koruma sistemini kullanın, destansı boss savaşlarında infazlar gerçekleştirin ve görkemli eylemlerinizle tüm güneş sistemlerinin Koruyucusu olun!

ENGİZİTÖRLER: GİZLİ AJANLAR VE UZMANLAR
Farklı karakter sınıfları ve uzmanlıklarla kendi oyun tarzınızı geliştirin: Düşmanlar size yaklaşırken Haçlı Engizisyoncu ile yerinizi koruyun, Ölüm Tarikatı Suikastçı arka planıyla ustalığınızı ve kurnazlığınızı ortaya çıkarın veya Primaris Psyker geçmişine sahip Warp. Her sınıf için oyun tarzınıza uygun üç uzmanlık arasından seçim yapın.

BÜTÜN GALAKTİK SEKTÖRÜ GEÇİN
Geniş Caligari Sektörünün Yıldız Haritasını keşfedin, farklı alt sektörlerde seyahat edin ve çok sayıda güneş sistemini keşfedin, sayıları giderek artan benzersiz ilgi noktalarını ziyaret edin: farklı arazi koşullarına sahip farklı gezegenleri araştırın, kendi yolunuzda savaşın istila edilmiş Void İstasyonlarının, terk edilmiş Yıldız Kalelerinin ve diğer çeşitli ortamların koridorlarında!

YOLSUZLUKLA BÄ°RLÄ°KTE MÃœCADELE
Yalnız bir Engizisyoncu olarak tek başınıza hareket edebilirsiniz, ancak aynı zamanda arkadaşlarınızdan oluşan bir ekip de kurabilirsiniz! 4'e kadar ekip üyesiyle ortak modda görevleri oynayın, harika ödüller almak için düşmanlarınızı birlikte havaya uçurun ve yakın müttefiklerinizi toplamak için Kaballar oluşturun! Engizisyon Kabalları, birlikte çalışan Engizisyoncu gruplarıdır. Kaballar tıpkı karakterler gibi ilerleyebilir ve üye olmak çoğu zaman özel görevler verebilir. Engizisyon'un farklı gündemleri olan birçok farklı grubu var ve Kaballar bazen gölgede birbirleriyle çatışıyor.

SİLAHLARINIZI GELİŞTİRİN, GÖREVLER YAPIN VE BECERİLERİNİZİ İNCELTİN
Belirli bir ganimet veya ödül mü arıyorsunuz? Bir sonraki görevinizin koşullarını belirlemek için Uther'in Tarot'unu kullanın, Planları toplayın ve Crafting'i kullanarak ekipmanınızı geliştirin ve Aşılayıcı'yı kullanarak farklı becerilerinize ince ayar yapın. Her görev için ekipmanınızı avantajınıza göre seçin!

YAÅžAYAN, GELÄ°ÅžEN BÄ°R DÃœNYA
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr sürekli büyüyen, uzun süreli bir deneyimdir. Genişletmeler ve düzenli ücretsiz güncellemeler, yeni düşman grupları, yeni arazi ayarları, yeni görevler ve görev türleri, yeni hikaye odaklı araştırmalar ve yeni oyun özellikleri sunacak.
Bölümler, oyuncuların Caligari sektörünün kalıcı dünyasını eylemleriyle şekillendirebilecekleri daha uzun hikaye akışlarını tanıtacak büyük, ücretsiz güncellemelerdir. Küresel Etkinlikler ve Bölümler yeni zorluklar sağlar; her zaman keşfedilecek veya toplanacak yeni bir şeyler vardır!



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
GeliÅŸtirici: NeocoreGames
Yayımcı: NeocoreGames

Sürüm Adı: Warhammer.40000.Inquisitor.Martyr-RUNE
Boyut: 37,2 GB
Bağlantılar: STEAM |



 





Kod:
https://tbit.to/4frsc66qwg51/rune-warhammer.40000.inquisitor.martyr.iso.html
https://drop.download/ai4nws0kb6c0