Warhammer 40000 Battlesector-FLT


Warhammer 40,000: Battlesector, 41. Millenium'un acımasız evreninde geçen hızlı tempolu, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Gücünüzü seçin, ordunuzu geliştirin, güçlü kahramanlara meydan okuyun ve üstün strateji, harika yetenekler ve yıkıcı silahlar kullanarak zafer için savaşın.

Age of Crimson Dawn
Baal Yıkımı'nın sonrasını araştıran destansı bir yirmi görevlik tek oyunculu seferi deneyimleyin. Çavuş Carleon ve müttefiklerinin Baal Secundus'taki Tiran istilasını temizlemesine ve soylu Kan Meleklerinin onurunu korumasına yardım edin.
Çatışma Modu
Seçtiğiniz haritalarda Baal yüzeyinde savaşın ve Çatışma modunda Kan Melekleri veya Tyranidleri seçin. Birimlerinizi, kahramanlarınızı ve teçhizatlarını seçerek ordu listenizi tamamen özelleştirin.
Ordularını
Oluştur Düşmanlarını yok etmek için Kanlı Rahip, Kütüphaneci Korkusuz ve Hive Tyrant gibi ikonik birimleri komuta et . Rakibinizin kanlı ölümünü düzenlemek için 60'tan fazla yetenek ve 50 silah kullanın.
Ä°nÅŸa Momentumu
Her fraksiyon, bir Dalgalı birim ile sonuçlanabilecek benzersiz bir Momentum sistemine sahiptir. Surge yapan birimler, insanüstü eylem zincirlerini bir araya getirebilir veya yeteneklerini daha da geliştirmek için bu fırsatı kullanabilir.
Hava Desteği Çağrısı
Hiziplere özel hava desteği yeteneklerini çağırmak için Komut Noktalarını kullanın. Blood Angels Stormraven, xenos'ları bir füze barajıyla yok edebilir veya düşman hatlarının gerisinde bir kıdemli Assault Marines birimine derin saldırı yapabilir. Bu arada, Tyranid Harpy, Sonic Screech ile düşman savunmasını harap edebilir veya ölümcül Spor Mayınlarıyla savaş alanını dağıtabilir.
SavaÅŸ
Alanında Arkadaşlarınızla Yüzleşin Canlı ve eşzamansız çok oyunculu ve etkin koltuk modları ile, arkadaşlarınızı savaşa götürmemek için hiçbir mazeret yok.



Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Black Lab Games
Yayımcı: Slitherine Ltd.

Sürüm Adı: Warhammer_40000_Battlesector-FLT
Boyut: 4 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/0381B17FDE5FE0F/flt-warhammer_40000_battlesector.iso
https://drop.download/c7kwmrbcjuwu/flt-warhammer_40000_battlesector.iso
https://turb.cc/3ga1bppk8fh0/flt-warhammer_40000_battlesector.iso.html
https://rg.to/file/44aeb24d9b615a5af8f0344f7e222767/flt-warhammer_40000_battlesector.iso.html