The Inquisitor PROPER-RUNE

NOT: TENOKE crack ile, bir başarı kazandığınızda bölüm geçtiğinizde oyunun donmasına neden oluyordu. İşte size çalışan bir sürüm, tadını çıkarın!
Sürüm Açıklaması:
The Inquisitor, sizi zorlu ahlaki seçimlerle yüzleşmeye zorlayan, aksiyon unsurları içeren, hikaye odaklı, karanlık bir fantastik macera oyunudur. Oyun (dini) gerçekliğin alternatif bir versiyonunda geçiyor. Jacek Piekara'nın çok satan Inquisitor kitap serisinden esinlenilmiştir. Çarmıha gerildikten ve ölümün eşiğine geldikten sonra İsa büyük bir öfkeye kapılır. Serbest kalır ve tüm inanmayanlara karşı şiddetli bir intikam başlatır. Yüzyıllar geçiyor ve şimdi bağnaz Engizisyonculardan oluşan bir ordu, bu kana bulanmış Kilise'ye olan inancı acımasızca dayatıyor.
Siz, bir dizi gizem ve günahla boğuşan Koenigstein kasabasına gönderilen, Tanrı'nın hizmetinde bir Engizisyoncu olan Mordimer Madderdin'siniz. Başka bir alemden yaşayanların dünyasına girmeye çalışan daha karanlık bir kötülüğün gerçeğini ortaya çıkarırken, inanca aykırı davrananların çeşitli davalarını ve suçlarını çözün.
Nihai Kutsal Yargıç ve Jüri olun: Bir Engizisyoncu olarak göreviniz düzeni sağlamak ve Tanrı'ya olan inancı güçlendirmektir. Ama dünya yolunu kaybetmiş günahkarlarla dolu. Birden fazla hikaye odaklı vaka ve görevde yargıladığınız kişilerin kaderine karar verin. Ahlak ile doğrunun birbirinden çoktan uzaklaşmış olduğu bir dünya bu. Peki, merhamet mi yoksa Kutsal Yasa'ya sonsuz bir inanç mı göstereceksin?
Ahlaki açıdan kusurlu, doğrusal olmayan bir hikaye: Bu, intikam ve şiddeti vaaz eden bir dinin etrafında dönen karanlık ve cesur bir hikaye. Birden fazla dallanan hikaye seçeneği ahlakınızı test edecek. Yolunuzu seçin ve ne tür bir Engizisyoncu olacağınıza karar verin - merhametli mi yoksa intikamcı mı - ve sonuçta bu dünyada nasıl bir iz bırakacağınıza.


Aydınlanmış hafiyelik: Mordimer, Koenigstein'ın başına gelen çeşitli suçları ve gizemleri çözmesine olanak tanıyan benzersiz beceri ve yeteneklere sahiptir. Şüphelileri takip edin ve sorgulayın. Şehrin ve sakinlerinin gizli gerçeklerini keşfedin. Kanıtları bir araya getirin ve nihai kararınızı verin.
Unworld'e dalın: Mordimer, etrafındakilerin haberi olmadan gizemli Unworld'e girme yeteneğine sahiptir. Orada şüphelilerin ruhlarında saklamaya çalıştıkları daha derin sırları keşfedebilir. Ancak bu dünyaya adım atarken büyük bir risk vardır ve burada hüküm süren karanlık güç, kendi diyarına adım attığınız için sizi yok etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.
İkna edici sorgulamalar: 1500'ler adaletin acımasız bir dönemi olmaya devam ediyor. Bir Engizisyoncu olarak, şüphelileri 'gerçeği' açıklamaya ikna etmek için gerekli görülen her türlü yöntem ve aracı kullanmakta özgürsünüz. Bu isteğe bağlı sorgulamalar, gerçek Engizisyon zamanlarına kadar uzanır ve soruşturmanız altındakilere ne kadar güç uygulayacağınıza ve uygulayacağınıza karar vermek size kalmıştır.
Bırakın konuşsun kılıcınız: Bazen bir dilin gevşetilmesi için kesilmesi yeterlidir. Tamamen kılıç tabanlı bir dövüş sistemi, çeşitli durumların kaba kuvvet kullanmanıza izin vereceği ve hatta bunu gerektireceği anlamına gelir. Kılıcınızda ustalaşın, açıklıklarınızı bulun ve düşmanınızın zayıf noktalarını onlara karşı kullanın.Kalypso Media'dan önerilen diğer oyunlar https://store.steampowered.com/app/1...es_Liberation/


Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: The Dust SA
Yayımcı: Kalypso Media

Sürüm Adı: The.Inquisitor.PROPER-RUNE
Boyut: 15,3 GB
Bağlantılar: STEAM |

 




Kod:
https://tbit.to/bs213etz5tar/rune-the.inquisitor.proper.iso.html
https://drop.download/ijpctiucuayk