Warhammer 40000 Battlesector Tau-RUNE

T'au, Savaş Sektöründe savaşmaya hazır!
Genç ve teknolojik açıdan gelişmiş ırk, Warhammer 40,000: Battlesector'daki oynanabilir en son gruptur. Büyük İyiliği galaksideki tüm türlere yaymak için on dört yeni birim mevcut.
Saldırı Ekibinin
Yol Bulucuları, Ateş Savaşçısı Saldırısı ve Ateş Savaşçısı İhlal Takımları için savaş alanını hazırlamak üzere keşif yapar. Gelişmiş hedef boyama teknolojileri, en çevik hedefleri bile vurmalarına olanak tanır. Bu Takımlar, saflarındaki varlığı onlara daha da sıkı savaşma konusunda ilham veren Kadro Fireblade tarafından savaşa yönlendiriliyor.
Jet-boost Elitleri
XV8 Crisis Battlesuit Ekibi, geniş silah yelpazesi sayesinde yollarına çıkan herkesi alt etmeye hazır, zırhlı elit bir ekiptir. Hedefleri patlamalı top veya füzyon patlayıcıyla ortadan kaldırmaya hazır XV25 Stealth Battlesuit'lerin sinsi saldırılarına karşı kimse güvende değil. Bu dayanıklı ve iyi silahlanmış kostümler, savaş alanını sıçrayarak
geçmelerine olanak tanıyan jet destekli hıza sahiptir .



Battlesuits Ordusu
T'au Battlesuit'lerdeki geliÅŸmiÅŸ hedefleme sistemleri,
yakın dövüşte bile menzilli silahları etkili bir şekilde kullanmaya devam etmelerine olanak tanır.
XV88 Broadside Battlesuit, savaş alanındaki düşmanları sürekli analiz ederek pilota yararlanabileceği sayısız zayıf nokta sağlayan yüksek teknolojili bir sensöre sahiptir.
XV95 Ghostkeel Battlesuit Kamuflaj Alanı etkin halde onlara yaklaştığında düşmanların tepki verecek zamanları olmaz.
XV104 Dalgakıran Savaş Elbisesini indirmek neredeyse imkansızdır. Kalkan Jeneratörü, savaş alanındaki hayatta kalma yeteneğini artırır.

Savaş için yapılmış araçlar
TX4 Piranha, Piranha Patlama Topu veya Piranha Füzyonu ile silahlandırılırken, Hammerhead Gunship, Railgun veya İyon Topu ile donatılmıştır.
Bu savaş makineleri genellikle iki ucu keskin bir kılıçtır; Rakibinize doğrultulduğunda güçlü
, ancak kendisi yok edildiğinde tehlikelidir. Güçlü anti-yerçekimi iticilerinin ve jet motorlarının varlığı nedeniyle , bu birim tüm sağlığını kaybettiğinde
patlamaya eğilimlidir ve bitişik birimlere ayrım gözetmeksizin hasar verir.

Daha Büyük İyiliğin peşinde geçen bir yaşam
Ethereal, T'au türünün beşinci kastının bir üyesidir ve yönetici seçkinleri oluşturur. Ona neredeyse doğaüstü bir dayanıklılık veren Taş Duygusu ve savaş alanında hızlı ve sessizce hareket etmesine olanak tanıyan Zephyr'in Zarafeti, Ethereal'i dayanıklı ve ilham verici bir lider haline getiriyor.

Stratejik ve agresif olan T'au Komutanı, ağır zırhlı bir Enforcer Battlesuit'i veya yüksek manevra kabiliyetine sahip bir Coldstar Battlesuit'i kullanabilir. Patlama Topu (Enforcer) veya Yüksek Çıkışlı Patlama Topu (Coldstar) ve T'au Flamer ile donatılmıştır. T'au Komutanları, T'au İmparatorluğunun kahramanları ve onun en etkili liderleridir. Stratejik sanatların ustası olan T'au Komutanları, komutaları altındaki kuvvetleri büyük bir beceriyle yöneterek, düşmana maksimum hasar vermelerini sağlar.
Her ünite kendine özgü, özenle hazırlanmış modeller ve benzersiz özel yeteneklere sahiptir. Ayrıca tüm fraksiyona fayda sağlayan yepyeni Karargah yeteneklerine erişin: Arayıcı Füze Saldırısı, Manta Saldırısı ve Orbital İyon Işını.


Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Black Lab Games
Yayımcı: Slitherine LTD.

Sürüm Adı: Warhammer.40000.Battlesector.Tau-RUNE
Boyut: 8,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://tbit.to/goj5o00yge77/rune-warhammer.40000.battlesector.tau.iso.html
https://drop.download/gbr8awgo5sd6