The Last Oricru Final Cut-RUNE

The Last Oricru - Final Cut ile hayal gücünüzün ötesinde bir dünyaya girin. Etkileşimli hikaye anlatımını bir sonraki seviyeye taşıyan aksiyon tabanlı bir RPG olan The Last Oricru - Final Cut, başka hiçbir şeye benzemeyen heyecan verici bir deneyim sunmak için bilim kurgu ve ortaçağ unsurlarını harmanlayan bir fantezi dünyasına sahiptir. Tek kişilik veya ortak oyun için bu destansı macerada kaderinizi yakalayın ve yıkıcı bir savaşın eşiğindeki bu yeni dünyada yerinizi alın.
Savaşın eşiğindeki yabancı bir gezegen olan Warenia'da uyanan oyuncular, kahramanımız Silver rolünü üstlenerek, birbiriyle çatışan birçok ırkın kaderini ellerinize verirken, yaptığınız seçimler bu destansı entrika masalının anlatısını ve sonucunu şekillendirir. ve macera. Kısmen dünyaya dönüştürülmüş ancak gizemli bir koruyucu bariyer aracılığıyla evrenin soğuk derinliklerinden izole edilmiş, bu tuhaf ortamın sırlarını keşfedin, yoğun savaşa girin ve bu yabancı gezegenin gerçeğini ortaya çıkarmak için kana susamış patronlarla savaşın.
Oyuncuları benzersiz bir "bilim kurgunun ortaçağ estetiğiyle buluşması" deneyimine sürükleyen The Last Oricru - Final Cut, doğrusal bir anlatımdan vazgeçerek oyuncuların hikayeyi kendi eylemleriyle şekillendirmelerine olanak tanıyor. The Last Oricru - Final Cut'ta kararlarınızın, geleceğin akış halinde olduğu ve her oyuncunun, eylemlerinin sonuçları nedeniyle farklı bir sonuç deneyimleyeceği bir noktada yansımaları olacaktır. Yeni beceriler öğrenin, yeteneklerinizin seviyesini yükseltin ve her şeyin olabileceği ve tehlikenin her köşede gizlendiği bilinmeyene hazırlanın. Macera asla uzakta değildir!
Yeniden başlatılan, yeniden hayal edilen ve önemli güncellemelerle yüklenen The Last Oricru - Final Cut'ın arkasındaki ekip, oyunun büyük bir yeniden keşfi olan güncelleme 1.3'ü sunuyor. Yeni oyuncular ve deneyimli maceracılar tamamen yeni bir deneyim keşfedecek!
Heyecan verici yeni özelliklerden bazıları şunlardır:

  • Acemi oyuncuların ve deneyimli veterinerlerin eriÅŸebileceÄŸi kademeli zorluk seviyeleri
  • Gezinme noktaları ve hedefleri içeren oyun içi harita tanıtıldı
  • Tamamen yeni Kaydetme sistemi, birden fazla kaydetme yuvası ve Terminalden ayrılırken isteÄŸe baÄŸlı dünya yenilemesi saÄŸlayarak oyun boyunca ilerleme ÅŸeklinizi deÄŸiÅŸtirir. Birden fazla YaÅŸam Kalitesi (QOL) iyileÅŸtirmesine iliÅŸkin yeni güncellemenin parçası
  • Kısa eÄŸitimler ve oyuncuların oyun içi mekaniklerde ustalaÅŸması için fırsatlar içeren tamamen yeni ipucu sistemi
  • Yeni bulmacalar ve bonus ödüllerle tamamlanan iki yeni konum eklendi
  • Daha istikrarlı bir deneyim saÄŸlayan optimize edilmiÅŸ net kodu da içeren çevrimiçi ortak oyun için büyük güncelleme
  • SavuÅŸturma sistemi ve dayanıklılık yönetimi de dahil olmak üzere mücadelede iyileÅŸtirmeler
  • Son iki boss'a özel vurgu yapılarak, oyun boyunca iyileÅŸtirilmiÅŸ boss dövüşleri
  • Hareket halindeki oyuncular için akıcı ve istikrarlı bir deneyim saÄŸlayan Steam Deck uyumluluÄŸu
  • Paranızın karşılığını daha da iyi veren yeni fiyat!

The Last Oricru - Final Cut'ın Temel Özellikleri:

  • Tekli veya ortak oyun için heyecan verici aksiyon tabanlı RPG
  • Ödüllendirici hikaye tabanlı macera, etkili kararlarla oyunun sonucunu ÅŸekillendirir
  • Bilinmeyen bir uzaylı gezegenin sırlarını açığa çıkaran ilgi çekici, derin ve heyecan verici bir anlatım
  • Bilim kurgu ve ortaçaÄŸ fantezi unsurlarını birleÅŸtiren benzersiz oyun dünyası
  • Sürükleyici bir oyun deneyimi için yoÄŸun dövüşle birleÅŸtirilmiÅŸ klasik RPG unsurları
  • Aksiyon dolu zorlu savaÅŸ sistemi
  • Ä°ÅŸbirliÄŸi ve tek oyuncu için farklı taktiksel olanaklar
  • Oyuncu iÅŸbirliÄŸini destekleyen geliÅŸmiÅŸ beceri seti

Savaşan iki ırkın kaderini belirleyin Dünyanın unutulmuş geçmişini araştırın. Oynarken meydana gelen olayların ardındaki komployu ortaya çıkarın. Bırakın çatışmanın tarafları, savaşma amaçlarını anlamanızı sağlasın ya da her şeyi ve herkesi göz ardı edip dünyayı yaksın. Last Oricru'nun hikayesi karmaşıktır ve bulmacanın tüm parçalarının sonunda bir araya gelmesi için birden fazla farklı oynanış gerekebilir.Seçimlerinizle dünyanın kaderini şekillendirin Kararlarınızın farklı sonuçlara yol açtığı, hikayeyi, karakterleri, oyun sonlarını ve aynı zamanda seviye görsellerini ve hatta oyun akışını etkileyen devasa karar ağacı. Alınan her eylem, alt görev veya can, her bir gruptaki itibarınızı etkileyebilir. The Last Oricru'yu oynamanın birden fazla yolu var ve doğru ya da yanlış karar yok. Kararlarınız kelimenin tam anlamıyla dünyanın kaderini şekillendirecek.
Destansı bir entrika ve macera hikayesine sahip bir aksiyon RPG'si. Dövüşün öğrenilmesi kolay ama ustalaşması zordur ve zorlu ama ödüllendirici bir deneyim yaratmayı amaçlamaktadır. Benzersiz saldırı animasyonları ve ikincil yeteneklere sahip yakın dövüş ve menzilli silahlar, kalkanlar, tekno-sihirli öğeler, ağırlık yönetimi ve yükseltme sistemi, oyun tarzınıza göre çok çeşitli özelleştirmeler sunar. Savaşın yıktığı dünyanın birçok farklı bölgesinde seyahat ederken, silah arkadaşlarınıza yardım ederek sadakatinizi kanıtlayabileceğiniz, aynı zamanda şüphelenmeyen ve şaşırmış düşmanlara karşı savaşabileceğiniz çeşitli kitlesel savaşlarla karşılaşacaksınız. Ölmeye hazır olun... Çok!
İşbirliği ve tek oyunculu deneyimler için tasarlandı Arkadaşlarınızı davet edin veya sevgilinize maceralarınıza katılmasını söyleyin! Last Oricru, ortak çalışmayı benzersiz bir deneyim haline getirmek için tasarlandı; örneğin, patronları yenmenin veya özel gizli alanlara ulaşmanın yeni eğlenceli yollarını bulabilirsiniz. Klasik RPG karakter istatistik sistemi aynı zamanda her birinizin karakterinizi farklı şekilde uzmanlaştırmasına da olanak tanır, böylece rol çeşitliliğinin avantajlarından yararlanabilirsiniz: Güçlü bir yakın dövüş tankı haline gelin ve okçu arkadaşınızı koruyun veya bir büyücü ikilisi olun ve yalnızca kooperatiften birini kullanın. Düşmanların arasında hasara yol açacak büyüler. Ayrıca düşmanlarınızı omuz omuza kesen bir çift kılıç ustası olmak da isteyebilirsiniz. Bu tamamen size ve oyun ortağınıza kalmış.
Tür: Aksiyon, Macera, RYO
GeliÅŸtirici: GoldKnights
Yayımcı: Prime Matter

Sürüm Adı: The.Last.Oricru.Final.Cut-RUNE
Boyut: 24,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/zamxhwo4zpd9/rune-the.last.oricru.final.cut.iso.html
https://nitroflare.com/view/4978D7E8AF0B462/rune-the.last.oricru.final.cut.iso
https://drop.download/p78pbws94zzq