En Garde-RUNE

Tarihin unutulmuş sayfalarından Adalia de Volador geliyor ! Efsanevi hırsız. Atılgan maceracı. Halkın kahramanı.
Kılıç dövüşü, hiciv ve saçmalıklarla dolu cüretkar maceralarında Adalia olarak oynayın. Zalim Kont-Dük'e meydan okuyun ve tiranlığa gösterişle karşı çıkın !
Güzelce boyanmış yerler, karizmatik karakterler ve şaşırtıcı miktarda savaş şakası sizi kabadayı komedinin altın çağına taşıyacak !
Öyleyse kılıcınızı bileyin, botlarınızı ve şapkanızı kapın ve komik, aksiyon dolu bir gösteriye atılın!


Eskrim FlairParry ile zafere giden yolda karşılık verin ve hamle yapın! Panache Metrenizi doldurmak ve özel becerilerin kilidini açmak için stille savaşın! Ancak günü kazanmak için kılıcınızdan daha fazlasına ihtiyacınız olacak… Uyum Sağlayın ve Doğaçlama Yapın Zorlu, sürekli değişen dövüşler, sizi düşmanlarınızı rahatsız etmek için kurnazlığınıza ve akrobasi becerilerinize güvenmeye iter. Onlarla oynamak ve dövüş tarzınızı ifade etmek için zayıflıklarını öğrenin.
Ortamla Deneyin Savaş alanları, yaramazlık yaratmak ve üstünlük sağlamak için fırsatlarla dolu oyun alanlarıdır. Yuvarlanan varillerden düşen avizelere kadar çeşitli nesnelerle düşmanları şaşırtın, sersemletin veya onlardan kaçının. Arena Modu Arena modunda oyun değiştiren çılgın değiştiricilerin ve yeni dövüş durumlarının kilidini açın. Becerinizi düşman dalgalarına karşı test etmek için rastgele senaryoları oynayın ve yeniden oynayın!
Tiyatro KarakterleriGösterişli bir oyuncu kadrosu ekranın gözlerini kamaştırıyor! Adalia ve rakipleri, dövüşün akışı boyunca esprili tek satırlık sözler değiş tokuş ederek her hareketinize tepki verir. Hikaye Bölümleri Tamamlanması gereken benzersiz zorluklar ve ortaya çıkarılması gereken sırlarla Adalia'nın hikayelerini keşfedin. Pazar yerlerinde, zindanlarda ve saraylarda savaşın: dünya, destansı düellolarınız için bir sahne!
Ödüllü Tutku Projesi Oyun ilk olarak ödüllü ve çok sevilen bir öğrenci projesi olarak prototiplendi. Orijinal ekip, En Garde'ın kapsamını, genişliğini ve ihtişamını artırmak için Fireplace Games olarak yeniden şekillendi ve genişledi ! .
Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Fireplace Games
Yayıncı: Fireplace Games

Sürüm Adı: En.Garde-RUNE
Boyut: 7,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://nitroflare.com/view/92D373BC83E1F19/rune-en.garde.iso
https://trbbt.net/9mfg17lfz1pd/rune-en.garde.iso.html
https://drop.download/01y5gu0ilqr6