Wartales-RUNE




Edoran İmparatorluğu'nun ulusu kasıp kavuran benzeri görülmemiş bir veba tarafından yıkılmasının üzerinden bir asır geçti. Şimdi, toprak paralı askerlik, haydutluk ve hırsızlıkla dolu ve onur neredeyse tamamen unutulmuş bir erdem haline geldi.
Şimdi, savaşın, ölümün ve zenginlik açlığının günlük yaşamınızı belirleyeceği devasa bir açık dünyada bir grup ahlaksız karaktere liderlik etmeye hazırlanın. Yeni bir barış çağını başlatacak olan bu hikayenin kahramanı siz değilsiniz. Amacınız, yalnızca bu sert ve düşmanca dünyada, ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak ve gelişmek…
Sadece en cesur ve en hırslı olanlar, hikayelerinin Wartales'te yazıldığını görmeyi umabilir!
Yoksulluk ve açgözlülükle harap olmuş bir ortaçağ dünyasında zenginlik ve tanınma için tehlikeli bir arayışa çıkan bir grup paralı askere liderlik edin ve çok sayıda benzersiz uzmanlığa, beceri setine, silah tercihine ve kişiliğe sahip yeni yoldaşlar edinin.
Ekibinizin her günün getirdiği zorluklara dayanmasına ve üstesinden gelmesine yardımcı olacak lüksler, araçlar ve ekipmanlarla kampınızı geliştirirken, sezgisel bir RPG ilerleme ve zanaat sistemi ile grubunuzun becerilerini, ekipmanını ve görünümünü özelleştirin.


Kendinizi canlı köylere ve geçmiş bir dönemin kalıntılarına kaptırarak, kötü şöhret, zenginlik ve tanınma arayışınızda uçsuz bucaksız, açık bir dünyada yolculuk edin. Bu zorlu dünyanın tarihini bir araya getirirken terk edilmiş madenleri, mezarları ve kampları keşfedin.
Ödüller toplayın ve sözleşmeler yapın. Masumları küçük hırsızlardan korumaktan, ülkenin en kötü şöhretli figürlerini yenmeye kadar, alınamayacak kadar küçük kâr diye bir şey yoktur.
Her benzersiz savaşta başarılı olmak için en iyi karakter, ekipman ve taktik kombinasyonunu seçerek dikkatli planlama ve stratejik düşünmeyi ödüllendiren taktik sıra tabanlı bir savaş sistemi ile düşmanlarınızın üstesinden gelin.
En fazla 4 oyuncudan oluşan bir grup olarak Wartales'in uçsuz bucaksız açık dünyasını dolaşın, bu gizemli topraklarda dolaşan birçok düşman sakinden bazılarıyla yüzleşmeden ve onları bir takım olarak yenmeden önce taktikler planlayın ve bir strateji geliştirin.
Para, ganimet, kaynak paylaşın ve günü sadık arkadaşlarınızla kükreyen bir kamp ateşi etrafında lezzetli bir yemekle bitirin, dostluk kurun ve her türlü engeli aşmanıza yardımcı olacak kırılmaz bağlar oluşturun.
https://store.steampowered.com/app/1527950/Wartales


Tür: Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Shiro Games
Yayıncı: Shiro Unlimited

Sürüm Adı: Wartales-RUNE
Boyut: 11.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



 



Kod:
https://turb.pw/zf8lo7ogtilm/rune-wartales.iso.html
https://nitroflare.com/view/DD3873A1165DB8F/rune-wartales.iso
https://drop.download/er0wci03u9qd