Warhammer 40000 Battlesector Necrons-FLT

Altmış milyon yıldır Necronlar mezarlarında uyuyorlar. Şimdi Battlesector'a geliyorlar!
Necron fraksiyonu DLC, Warhammer 40,000: Battlesector'a, Necron imparatorluğunun geri dönüşüne şan kazandıracak benzersiz oyun mekaniği, silah ve becerilere sahip on dört yeni birim getiriyor.


Yaşayan Metal Hanedanı Canlı Metalden
yapılmış bedenler ve düşmüşleri diriltebilen Reanimasyon Protokolleri ile bu eski savaşçıların amansız yürüyüşleri sonsuzdur. Eşsiz Momentum mekaniği, Necron ordusunun diğerlerinden farklı olarak oynamasını sağlar.

Hanedanınızı
Yönetin Karargah liderleri arasında Komuta Protokolleri çevresindeki güçlerin gücünü artıran Necron Overlord; ve güçlü Plasmancer, birden fazla dünyayı parçalayan yetenekle yıkımı çağırabilen yüksek hasarlı bir nükleer bomba.

Savaş Alanını Kontrol
Edin Necron'ların savaş alanına hükmetmek için birçok aracı var. Yılmayan Lychguard ve uyarlanabilir Triarch Praetorian'lar her durum için taktiksel esneklik sağlarken, Warriors ve Immortals, rakibe amansızca yürürler. Deathmarks ve Hexmark Destroyers'ın kesin doğruluğu, rakiplerinizi siper bulmaya zorlayacaktır. Bununla birlikte, Skorpekh Muhriplerinin yıkıcı hücumu, en sağlam savunmaları bile kıracaktır.

Kesintisiz Destek
Ağır Lokhust Muhripleri, savaş alanında yıkıcı saldırılar sağlar ve İmha Barge, gittiği her yerde kaçınılmaz bir yıkım izi bırakacaktır. Küçük ırkları alt etmek için çok yönlü Tomb Blades'i kullanın veya Doom Scythe'ın hava saldırılarıyla göklerden ölüm yağdırın.



Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Black Lab Games
Yayımcı: Slitherine Ltd.

Sürüm Adı: Warhammer_40000_Battlesector_Necrons-FLT
Boyut: 5,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/11C193D12125BDC/flt-warhammer_40000_battlesector_necrons.iso
https://drop.download/jd1slfty94wq/flt-warhammer_40000_battlesector_necrons.iso
https://turb.cc/x9x46d2ppzvr/flt-warhammer_40000_battlesector_necrons.iso.html