Station to Station-RUNE


Tüm yolcuların dikkatine! Merakla beklenen 'İstasyondan İstasyona'nın PC'lerinize geldiğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz!


ÖZELLİKLER

  • Rahatlatıcı ve huzurlu bir deneyim
  • Güzel, renkli voksel sanatı
  • Yüksek puanlar kazanmak için isteÄŸe baÄŸlı stratejik oyun

DÃœNYAYI BAÄžLAYIN
İstasyondan İstasyona dünyanız bir avuç kırsal yapıyla küçük başlar. Büyümeyi ve genişlemeyi teşvik etmek için istasyonları yerleştirin ve bağlantılar oluşturun. Daha fazla bağlantı kurdukça alanınız büyüyecek, hayat ve renk dolu, canlı, yemyeşil bir ortama dönüşecek! Oyunda sizi tetikte tutmak için rotaları optimize etmeye ve lojistik bilmeceleri çözmeye zorlayan ilgi çekici bulmaca öğeleri de bulunuyor.VOXEL-SANAT GÖRÜNTÜLERİNE HAYRAN OLUN
Gemiye atlayın ve renkli biyomlarda buhar gibi ilerleyin. Kuru çöl kumlarına hayat verin ve yabani dağlık araziyi dönüştürün. Sakin dünyanızı inşa edin ve sürekli genişleyen bitki ve hayvan örtüsüyle hayat bulmasını izleyin!

GELİŞİM
Yönetim ve planlama becerilerini teste tabi tutmak isteyenler için, her seviye isteğe bağlı zorluklar, yığın bonusları ve her biyoma bağlı benzersiz mekanikler sunuyor! İster rahatlama ister zihinsel uyarım arıyor olun, 'İstasyondan İstasyona'da herkes için bir şeyler var!

BÄ°ZE ULAÅžIN VE RAHATLAYIN
Bizi takip edin, topluluğa katılın ve geliştiricilerle birlikte çuf çuf. Twitter ve Discord'umuza katılmak için harici bağlantılara göz atın!

Station to Station, Mini Metro, Train Valley, Dorfromantik, Terra Nil ve Islanders gibi oyunlardan ilham alıyor.
Tür: Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Galaxy Grove
Yayımcı: Prismatika

Sürüm Adı: İstasyondan İstasyona-RUNE
Boyut: 2,2 GB
Bağlantılar: STEAM |



 



Kod:
https://trbbt.net/97msjm9ofxby/rune-station.to.station.iso.html
https://nitroflare.com/view/AB5D7978CB55655/rune-station.to.station.iso
https://drop.download/o5fib84rd7ma