Flynguin Station v1.2-TiNYiSO


Flynguin Station , RPG unsurlarına sahip sıradan bir mermi-sonsuz koşucu oyunudur. Antarktika'daki bir bilimsel araştırma kampına gidin ve binlerce yıl önce kaybettikleri uçuşların sırlarını yeniden keşfetmelerine yardımcı olarak penguenleri kurtarın.


Pengueninizi havaya fırlatın. Ardından, zararlı engellerden kaçınırken güçlendirmeleri almak için zeminde kayın. Penguen performansınızı artırmak için öğeler satın alın. Araştırma Laboratuvarı ile ihtimalleri lehinize çevirin. Ve pengueninizi kişiselleştirmeyi unutmayın!
Oyun Özellikleri Seviye Atlama
Oyunu oynarken pengueninizin seviyesini yükseltmek için deneyim kazanacaksınız. Seviye atlamak size araştırma puanları, özelleştirilebilir ödüller ve pengueninizin araştırma seviyesini ve oranlarını iyileştirmek için kullanabileceğiniz diğer ödülleri verir.

Oyna-Kazan
Mikro işlem yok! Hayat sınırı yok! Oyun alanı herkese eşittir! Para ve Araştırma puanları oynayarak kazanılır. Sadece seviye atlamak için oyunu oynayın, oyun para birimini elde edin ve pengueninizi diğerlerinden daha iyi hale getirin. Arkadaşlarınızın ilerlemesine ayak uydurmak için her gün yetişme mekaniğinden yararlanın.

Rastgele Dünya
İki uçuş aynı değildir! Önünüzdeki dünya ve önündeki engeller rastgele oluşturulur. Önünüzdeki parkuru öğrenmeyeceksiniz, bunun yerine önünüzdeki engellere tepki vereceksiniz. Zihninizi keskin ve parmaklarınızı hızlı tutun.

Araştırma Sıralamaları
Bir kategoride harcayabileceğiniz puan sınırı olmaksızın iyileştirebileceğiniz 46 farklı araştırma kategorisi vardır. Uzun vadeli stratejinizi planlayın ve pengueninizi diğer rakiplerden farklı kılın! Yedeklemek için oyun içi paranız var mı? Daha fazla araştırma kademesi satın almaya devam edin ve rakiplerinize üstünlük sağlayın.

Steam Lider
Tabloları Kimin daha ileri gidebileceğini görmek için çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla yarışın. Pist boyunca nerede durduklarını görün ve onlardan daha iyi olduğunuzu bilmelerini sağlayın. Arkadaşlarınızın donanımlı nesnelerini ve araştırma sıralarını kendi kendinize karşılaştırmak için inceleyebilirsiniz. Pengueninizin ne kadar farklı ve daha iyi olduğunu görün veya en iyi oyunculardan yeni stratejiler öğrenin.

Penguin Creator
Oyunu oynarken pengueniniz için çeşitli görünümler ve parçalar kazanın. Pengueninizi kişiliğinize göre tasarlayın. Pengueninizin derisini, gaga şeklini, gözlerini ve ayaklarını değiştirin. Pengueninizin görünüşü size ait.

Derinlemesine Fizik
Uçarken irtifa, hava yoğunluğu, hava sürtünmesi, yerçekimi ve diğer değişkenleri dikkate alın. Çoklu efektler yığını! Ekstra mil git!



Tür: Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Odd Time Studios, Rockhopper Studios
Yayımcı: Odd Time Studios, Rockhopper Studios

Sürüm Adı: Flynguin.Station.v1.2-TiNYiSO
Boyut: 641.8 MB
Bağlantılar: STEAM |





Kod:
https://nitro.download/view/A653CAC0D5EF437/tn-flynguinstationv12.iso
https://drop.download/s0xtx3l0og0p/tn-flynguinstationv12.iso
https://turb.pw/55140v5jrkpo/tn-flynguinstationv12.iso.html