Train Station Renovation Germany-FLT

Eski, harap bir tren istasyonuna hoş geldiniz. Size çok eğlenecek bir yer!
Train Station Renovation – Germany DLC'de tren istasyonlarının restorasyonunda uzmanlaşmış bir yenileme şirketi olarak yolculuğunuza devam edeceksiniz. Temel oyundan tam kampanya ile başarılı koşunuzdan sonra, şirketiniz yeni istasyonlarda karmaşık bir yenileme çalışması yapmak için Almanya'yı ziyaret edecek. Train Station Renovation'ın orijinal oyununu beğendiyseniz, bu DLC ile kendinizi evinizde bulacaksınız! İstasyonları temizleyin, düzeltin ve süsleyin ve her birinin yeni ziyaretçiler için hazır olduğundan emin olun!


Yolculuğunuzun devamı!
Yenileyici olarak maceralarınıza devam etme ihtiyacı hissettiyseniz, bu DLC o özel kaşıntıyı kaşıyacak! Yeni istasyonlarla 6 saatten fazla eğlence, işiniz için yeni olanaklar ve bir dekoratör ruhunu sergilemeniz için fırsatlar getirecek - şimdi tüm mobilya amaçlarınız için mevcut 30'dan fazla yeni ürünle!

Yeni istasyonlar!
Almanya, sizi ülkenin kendi kültüründen ve mimarisinden ilham alan, iyi tasarlanmış ve benzersiz 9 istasyonla karşılıyor. İster genel mimari tasarım, ister renklerin kullanımı, isterse onları çevreleyen atmosfer olsun, her biri kendi dikkat çekici özelliklerine sahiptir.

Güncellenmiş grafiti ve yeni müzik parçaları!
Orijinal Tren İstasyonu Yenilemesinden gelen grafitileri beğendiğinizi biliyoruz ve yeni istasyonlarımıza dağılmış çeşitli yeni sanat eserlerini keşfedip keşfedebileceğinizi görmekten mutluyuz. Hepsini 10 yeni şarkının melodileriyle bulduğunuzdan emin olun! DLC ile oynarken kesinlikle işinizi çok daha iyi hale getirecekler - kesinlikle zevkinizi gıdıklayacak parçalar ekledik!



Tür: Macera, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Live Motion Games
Yayımcı: Live Motion Games

Sürüm Adı: Train_Station_Renovation_Germany-FLT
Boyut: 8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/AFA25FAAF5A8546/flt-train_station_renovation_germany.iso
https://drop.download/d90tblk1k9nb/flt-train_station_renovation_germany.iso
https://turb.cc/80feqpyv1nk6/flt-train_station_renovation_germany.iso.html