My Time at Sandrock-RUNE


My Time at Sandrock -Tıpkı My Time at Portia gibi, My Time at Sandrock da Felaket Günü'nün modern teknolojilerin çoğunu yok etmesinden 330 yıl sonra, sağlıklı bir kıyamet sonrası dünyada geçiyor.
Sandrock'un en yeni İnşaatçısı olmak için bir iş teklifini kabul ettikten sonra, topluluğu eski ihtişamına döndürmenin size ve güvenilir araçlarınıza bağlı olduğu vahşi ve engebeli şehir devletine varacaksınız. Kasabayı ekonomik yıkımdan kurtarırken, makineler inşa etmek, yerel halkla arkadaş olmak ve Sandrock'u canavarlardan korumak için kaynakları toplayın!Temel Özellikler
Köhne bir atölyeyi iyi yağlanmış bir üretim tesisine dönüştürün! Malzemeleri işlemek ve Sandrock'un gelişmesine yardımcı olmak için bunları parça parça birleştirmeden önce devasa yapıların parçalarını üretmek için karmaşık bir makine seti kullanın.
Çiftliğinizi dekore etmek, Sandrock sakinlerine hediyeler vermek veya topluluk isteklerine yardımcı olmak için çalışma masasında yüzlerce benzersiz öğe oluşturun.
Sandrock şehir devletini çevreleyen uçsuz bucaksız çölleri keşfedin. Eski Dünya kalıntılarını kazmak için harabelere dalın, ulaşılması zor yerlerde malzemelerimizi arayın veya komşularınızla Sandrock'ta dinlenerek zaman geçirin.
Yüzlerce yan görev ve 30'un üzerinde yepyeni karakterle tamamlanan ayrıntılı bir hikayeyi deneyimleyin. Sandrock sakinlerini tanımak, geçmiş hikayeleri ortaya çıkarmak ve yol boyunca anlamlı bağlantılar kurmak için zaman ayırın.


Dinamik aksiyon savaşlarında yakın dövüş ve üçüncü şahıs atış mekaniği arasında hızla geçiş yapın. Yeni silahları ve savunma kırma mekaniğini taktiksel avantajınız için kullanın veya savaşları kolayca bitirmek için istatistiklerinizi artırın!
Çeşitli mini oyunlar sizin ve yerel Sandrock sakinlerinin çöl kasabasında eğlenmenize olanak tanır.
4 oyuncuya kadar keşfedin, inşa edin ve savaşın. Birlikte dinamik şehri şekillendirin, yüksek yapılar inşa edin, savaşlara katılın, romantik anları paylaşın ve mini oyunlara dalın. Her hareket önemlidir, puan kazanırsınız ve gelişen karakteriniz için yeni boyutların kilidini açarsınız.

  • BoÅŸ çayırları tarıma elveriÅŸli araziye dönüştürmek için atölyenizin kârını kullanın;
  • Ekstra para kazanmak için mahsul yetiÅŸtirin veya onları lezzetli yemeklere dönüştürün;
  • Sandrock sakinleriyle birlikte festivallere katılın;
  • Sırları ve çok daha fazlasını bulun!

Hem Portialılar hem de Portia'ya hiç ayak basmamış yepyeni İnşaatçılar, tekrar oynanabilirliği artırmak için farklı NPC hikayelerinin yanı sıra, kendi hızlarında keşfedecekleri pek çok şeyin olduğu eğlenceli yeni bir dünya bulacaklar. Deneyimli İnşaatçılar, My Time at Portia'da keyif aldığınız her şeyi ve daha fazlasını bulacak ve keyifli yaşam simülasyonu RPG'si My Time at Sandrock'ta kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz.


Tür: Macera, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, RYO, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Pathea Games
Yayımcı: Pathea Games, Focus Entertainment, PM Studios, Inc., DMM Games

Sürüm Adı: My.Time.at.Sandrock-RUNE
Boyut: 20,8 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://trbbt.net/u47uqnrs9m09/rune-my.time.at.sandrock.iso.html
https://nitroflare.com/view/0BE4D72969CAE34/rune-my.time.at.sandrock.iso
https://drop.download/plx5j8umo3nm