Children of the Sun-RUNE

Öfkeyle yanan KIZ, gerçek hedefine: LİDER'e ulaşana kadar Tarikata karşı tek kadınlı bir savaş yürütür ve onları tarikatçı tarikatçı, kurşun kurşunla alt eder. Yol boyunca bu gizemli düzen hakkındaki karanlık gerçeği ve efendileri adına yaptıkları zulümleri ortaya çıkaracaktır.
Bu taktiksel üçüncü şahıs bulmaca nişancı oyununda, bir merminin kontrolünü üstleniyorsunuz ve tarikatçıları öldürmek, tuzakları tetiklemek ve çevreyi yeniden şekillendirmek için giderek daha karmaşık ve zorlu seviyelerde ona rehberlik ediyorsunuz. Her atış önemlidir ve acımasız hassasiyet ödüllendirilir. CULT'u devirmek son derece tatmin edici; bunu daha da şık bir şekilde yapmak.


YAKLAÅžIMINIZI PLANLAYIN
Taktiksel keskin nişancılık, bulmaca çözme ve hafif gizlilik, Children of the Sun'da eşi benzeri olmayan bir üçüncü şahıs nişancı oyunu yaratmak için bir araya geliyor. Her seviyeyi tamamlamak için yalnızca tek bir merminiz var, ancak çarpmayı yeniden hedefleyebilir, engellerin etrafından dolaşabilir, zırhı kırmak için hızlanabilirsiniz ve o kritik atışın gerçekten önemli olmasını sağlamak için daha fazlasını yapabilirsiniz.

RÄ°TÃœEL CÄ°NAYET
Hain Tarikatın peşine düşerken kendinizi karanlık, çarpık bir intikam masalında kaybedin. Children of the Sun, benzersiz tek kurşun aksiyonuna, hayatınızı cehenneme çeviren insanlardan intikamınızı alırken ve esrarengiz LEADER'ı amansızca takip ederken ortaya çıkan, çağrıştırıcı, gizem dolu bir hikayeyle eşlik ediyor.

ÖLDÜRÜN, ÖLDÜRÜN VE YENİDEN ÖLDÜRÜN
Children of the Sun tasarımı gereği ölümcül bir şekilde tekrar oynanabilir. Doğruluğu ve verimliliği ödüllendiren tatmin edici bir puanlama sistemi ile her seviyede yaratıcılığı ve denemeyi teşvik eden birden fazla çözüm vardır. Ardından, arkadaşlarınıza ve dünyanın geri kalanına karşı nasıl bir performans sergilediğinizi görmek için çevrimiçi skor tablolarına göz atabilirsiniz.



Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Strateji
Geliştirici: René Rother
Yayımcı: Devolver Digital

Sürüm Adı: Children.of.the.Sun-RUNE
Boyut: 1,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/6krbmg4lxipk/rune-children.of.the.sun.iso.html
https://drop.download/hgd8nr7r8soq