Anarchy Wolfs law v0.9.76-TENOKE

Zaman ayırdığınız ve bize bıraktığınız değerlendirmeler için teşekkür ederiz. Yeni, harika ve benzersiz bir şey ancak sizin yardımınızla yapılabilir! Son olarak oyunu oynadığınız için teşekkür ederiz. Pek çok eksikliğin farkındayım ama bu iyileştirmelerin zamana ve enerjiye ihtiyacı var. Oyunumu paylaşmaktan mutluyum ama lütfen emeğimin sonuçlarına saygı gösterin.
Küçük bir sanayi bölgesi kaosa maruz kalıyor. Burada bulunma hakkınız sürekli savunulmalıdır. Adım adım bölgede kendi düzeninizi kuruyor, yeni yerler keşfediyor ve karakterinizin becerilerini geliştiriyorsunuz. Burayı yönetmek isteyen tek kişinin siz olmadığınızı unutmayın, arkadaşlarınızı davet edin ve onlara kimin patron olduğunu gösterin. Arkadaşlarınızla doğrudan oynamayacaksınız ancak bu onların oyununuza müdahale edemeyecekleri anlamına gelmez. Yeni bir kıyamet sonrası bilim kurgu evreninde oyuncular, renkli düşman karakterlerle, çeşitli mutant kategorileriyle ve çeşitli yoğun ve heyecan verici maceralarla dolu, kesintisiz, açık bir dünyayla karşılaşacak. Benzersiz oynanış, oyuncuların tek oyunculu modda etkileşim kurmasına olanak tanır. Elinizi deneyin ve bölgede yalnızca en güçlü olanın güce sahip olmasını sağlayın.


Oyunun özellikleri:

  • Aktif çevik birinci ÅŸahıs niÅŸancı.
  • Stratejik ve ekonomik oyun
  • Örtülü çok oyunculu modda arkadaÅŸlarla veya rastgele kiÅŸilerle rekabet edebilme yeteneÄŸi.
  • Çok sayıda silah. Oyunda tabancalar, hafif makineli tüfekler, hafif makineli tüfekler ve makineli tüfekler kullanımınıza sunuluyor.
  • Arabalar, kamyonlar ve helikopterler. Konumlar arasında hızlı bir ÅŸekilde hareket etmek için binek arabaları kullanın. Ekonomik açıdan önemli yükleri taşımak için kamyonları da kullanabilirsiniz. Ve yalnızca çok etkili oyuncular helikopterin bakımını yapabilirler.
  • 9 kilometrekarelik büyük açık dünya tamamen eriÅŸilebilir olacak ancak her bölge güvenli deÄŸil.
  • Günün saatinin dinamik deÄŸiÅŸimi


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Street's Game
Yayımcı: Street's Game

Sürüm Adı: Anarchy.Wolfs.law.v0.9.76-TENOKE
Boyut: 6,8 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/kk4pmprh8ejj/tenoke-anarchy.wolfs.law.v0.9.76.iso.html
https://nitroflare.com/view/3A19E8D1B81062A/tenoke-anarchy.wolfs.law.v0.9.76.iso
https://drop.download/u9twx8ksodkc