Brinefall-TENOKE

Kaynakları toplayacağınız, kendi köyünüzü inşa edip genişleteceğiniz ve uçsuz bucaksız bir açık dünyanın sırlarını ortaya çıkaracağınız Brinefall'daki nihai macerayı deneyimleyin. Dünyanın gizli hazinelerini ortaya çıkarırken yoğun ormanları, hain dağları ve gizemli kalıntıları keşfedin. Yolculuk boyunca ilerledikçe şiddetli düşmanlarla savaşın ve değerli ganimetler toplayın. Sandbox ve RPG oynanışının benzersiz bir karışımıyla Brinefall, oyuncu seçimi ve yaratıcılığı için sonsuz olanaklar sunar. İster köyünüzü inşa etmeye ve genişletmeye odaklanmak, ister gizemlerin ve sırların derinliklerine inmek isteyin, seçim sizin. Şimdi maceraya katılın ve Brinefall'ın sizin için neler hazırladığını görün.


Brinefall, sınıfsız bir sistem kullanır. Sahip olduğunuz her şeyi kullanın ve kendinizi (ve köyünüzü) tehlikeli düşmanlara karşı koruyun. Kendi ekipmanınızı oluşturun, en iyi iksirleri hazırlayın ve zorluklarınızın üstesinden gelmek için en güçlü büyüleri bulun.
Dünya çok büyük, kendi tekneni inşa et, yeni alanlar keşfet ve dünyaya dağılmış kaynakları topla.
Brinefall, dünyayı inşa etmek, zanaat yapmak veya keşfetmek için yapmak istediğiniz şeyi yapma özgürlüğüne sahip olduğunuz birden fazla oyun stili sunar, sizin için bir şey var!



Tür: Macera, RYO
Geliştirici: Qwerty Studio
Yayıncı: Qwerty Studio

Sürüm Adı: Brinefall-TENOKE
Boyut: 4,3 GB
Bağlantılar: STEAM |




 




Kod:
https://nitroflare.com/view/5F083AE7AF3190F/tenoke-brinefall.iso
https://turb.pw/32zjbjgfvmki/tenoke-brinefall.iso.html
https://drop.download/016ja4h43ghl