Roboquest-TENOKE

Roboquest, tek oyunculu veya 2 oyunculu co-op olarak oynanabilen, Roguelite mekaniklerine sahip hızlı tempolu bir FPS'dir.
Rastgele oluşturulmuş ortamlarda ateş edin ve koşun, yol boyunca yükseltmeleri alın ve karşılaştığınız güçlü, büyük, kötü patronları patlatın.
Ana kampınızı yükseltin ve oyun tarzınızı özelleştirmek ve sonraki her koşuda daha da ileri dalmak için kalıcı yükseltmelerin kilidini açın.


Hızlı Hareket – Düşmanın kurşun cehennemine karşı kaçış manevraları ile seviyelerde koşmak ve atlamak için çılgın hareket mekaniğinde ustalaşın.
Muhafız Sınıfları – Birkaç sınıf arasından seçim yapın: dron ordunuzu yönetin, güçlü bir roketle tonlarca düşmanı tek seferde patlatın veya ani bir saldırı için gizlice içeri girin.
Oluşturma Özelleştirmesi - Her sınıf için benzersiz yükseltme setleriyle yol boyunca yapınızı oluşturun, güçlü sinerjiler bulun ve oyun tarzınızı daha da kişiselleştirin.
Silah Çeşitliliği – Sıradan pompalı tüfekler, tüfekler ve keskin nişancılardan güçlü havan ve işaret fişeği tabancasına kadar Roboquest, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli silahlar sunar.
Rastgele Seviyeler – Her biri farklı bir tema ve atmosfere sahip, önceden yerleştirilmiş ve rastgele seçilmiş parçaların dikkatli bir karışımıyla oluşturulan seviyeler, her çalıştırmada yeni bir mücadele sunuyor.
Koş, düş, tekrar koş – Zorlu zorluklar seni bekliyor ve ustalık gerekiyor. Düşmanın yolunu öğrenin ve galip gelmek için hareket ve atışta ustalaşın. Kötü robotlar tarafından yok edilirseniz ana kampınıza dönmeye hazırlanın.
Kalıcı Yükseltmeler – Koşularınız sırasında anahtarları toplayın ve bunları ana kampınızı geliştirmek için kullanın ve her koşuda oyuna daha da dalmanıza yardımcı olacak yeni oyun öğelerinin ve seçeneklerin kilidini açın.
Tek Oyunculu veya 2p-Coop – Brobotunuzla tek başınıza veya 2 oyunculu co-op olarak mücadeleye dalın (ve çapraz platform ve herkese açık eşleştirmeyle daha da fazla brobot bulun).
Parlak deneyim – Mümkün olduğunca akıcı hale getirmek ve kötü robotlara zarar verirken önünüze hiçbir şeyin çıkmamasını sağlamak için birçok yaşam kalitesi 'radar altında' özelliğe sahip duyarlı giriş sistemi.
Orijinal Film Müziği – Yüksek oktanlı, özel olarak tasarlanmış film müziği, hızlı oynanışı ve robotları parçalayan aksiyonu destekler.
Yıl 2700. İnsanlar çöllere dağılmış halde yaşıyor ve hayatta kalma mücadelesi veriyor. Oldukça kasvetli görünüyor.
Ta ki Max adındaki genç bir çöpçü kız, kumda terk edilmiş halde duran eski bir Muhafız robotuna rastlayana kadar. Yanında bir Muhafız varsa insanlığa bir savaş şansı verebileceğini bilerek onu yeniden harekete geçirir...
İkisi birlikte, kendilerini çevreleyen gizemli kanyonları keşfetmeye, yanıtlar ve hayatta kalmanın bir yolunu aramaya başlar.
Tek bir sorun var. Kanyonlar, onların ilerlemesini engellemeye kararlı kötü robotlarla kaynıyor. Peki onlar kim? Peki neyi koruyorlar?


Tür: Aksiyon, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: RyseUp Studios
Yayımcı: RyseUp Studios, Starbreeze Publishing

Sürüm Adı: Roboquest-TENOKE
Boyut: 5,3 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/s2rm057twau3/tenoke-roboquest.iso.html
https://nitroflare.com/view/AC509FAFACE7160/tenoke-roboquest.iso
https://drop.download/v62w8n1ks567