Adobe Photoshop Lightroom, tek bir görüntüyü kusursuz hale getiriyor, onlarcasında arama yapıyor, yüzlercesini işliyor veya binlercesini düzenliyor da olsanız fotoğraflarınızdaki güzelliği ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. İzleyicilerinizi etkileyecek olağanüstü görüntüler oluşturun. Birinci sınıf parazit azaltma özelliğinin dahil olduğu son teknoloji, görüntüyü bozmayan düzenleme araçlarıyla korkmadan denemeler yapın. Tüm görüntülerinizi kolayca yönetin. Ardından, işlerinizi zarif baskı mizanpajları ve müzikli slayt gösterisi videoları olarak sergilemenin yanı sıra, sık kullanılan fotoğraf paylaşım sitelerinde de sergileyin. Tümünü tek bir hızlı anlaşılır uygulamadan yapın.
Gelişmiş Düzeltme Fırçası
Lekelerin, beneklerin veya diğer dikkat dağıtan kusur ve hataların mükemmel bir çekimi bozmasına izin vermeyin. Lightroom 5'teki Gelişmiş Düzeltme Fırçası ile yalnızca fırça boyutunu değiştirmekle kalmayacak, fırçanızı hassas yollarda yönlendirebileceksiniz. İstenmeyen sahne öğeleri (hatta ince çizgiler gibi düzensiz şekillere sahip olanlar bile) kaybolup gidiyor.
Video slayt gösterileri
Çalışmalarınızı şık video slayt gösterileri halinde paylaşın. Durağan görüntüleri, video klipleri ve müzik parçalarını hemen her bilgisayar ve aygıtta görüntülenebilen yaratıcı HD videolar halinde bir araya getirin.

Geliştirme hazır ayarları

Çalışmalarınızı şık video slayt gösterileri halinde paylaşın. Durağan görüntüleri, video klipleri ve müzik parçalarını hemen her bilgisayar ve aygıtta görüntülenebilen yaratıcı HD videolar halinde bir araya getirin.
Geliştirme hazır ayarları
Görüntülerinize en sevdiğiniz görünümleri anında uygulayın. Geliştir ayarlarını hazır ayarlar olarak saklayın ve dilediğiniz zaman tek bir tıklatmayla diğer fotoğraflarınıza uygulayın. Uygulamada bulunan pek çok hazır ayarın yanı sıra Lightroom fotoğrafçıları ve uzmanları tarafından da binlerce hazır ayar sunulur.

DoÄŸrultma
Eğik görüntüleri tek bir tıklatmayla düzeltin. Yeni Doğrultma aracı, görüntüleri analiz eder ve yamuk yatay ve dikey çizgileri algılayarak ufuk çizgisinin görünmediği çekimleri bile düzeltir.
Lightroom mobile ile eÅŸitleme
Görüntülerinizi dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde iPad'inizde düzenleyin ve organize edin. Akıllı telefonunuzdaki fotoğraflardan DSLR kameralarda çekilen ham görüntülere kadar her şeyi iyileştirin. Lightroom 5 ile tüm mobil düzenlemelerinizi masaüstünüzle otomatik olarak eşitleyin. Creative Cloud ile sunulur.
Gelişmiş siyah-beyaz dönüştürme
Siyah-beyaz görüntüleri daha güzel gösteren veya bozan tonal nitelikler üzerinde güçlü kontrol sağlayın. Görüntüleri gri tonlamaya dönüştürdüğünüzde sekiz renkli kanaldan alınan bilgileri hassas bir şekilde karıştırın.
Ve çok daha fazlası
Diğer özellikler: Geliştirilmiş Nokta Kaldırma aracı, Yerel Ayarlama Fırçası geliştirmeleri, Büyüteç kaplama ızgaraları ve kılavuzları, PNG dosyaları için tam destek ve daha fazlası.
Sürüm Yenilikleri
Fotoğraflarınızdaki en iyi yönleri vinyetlerle ortaya çıkarın
iPad veya iPhone'unuzda ayarlanabilir vinyetleri kullanarak fotoğraflarınızı canlandırın
Hareket halindeyken renklerin kontrolü sizde
iPad veya iPhone'unuzda yeni Renkli/Siyah-Beyaz ayar aracıyla renkler üzerinde tam kontrol sahibi olun.

Göz alıcı parlak bölgeler ve gölgeler
iPad veya iPhone'unuzda Bölünmüş Tonlama ayar aracıyla fotoğraflarınızdaki parlak bölgelere veya gölgelere renkler uygulayarak ayrıcalıklı bir görünüm kazandırın.

En doÄŸru ton
iPad veya iPhone'unuzda yeni Ton Eğrisi ayar aracını kullanarak fotoğraflarınızdaki renkleri hassas biçimde kontrol edin.

Programı şu dillerde kullanabilirsiniz
Deutsch
English
Español
Français
Italiano
Nederlands
Português (Brasil)
Svenska

Sistem Gereksinimleri
Intel® or AMD processor with 64-bit support* (sadece 64 bit sistemler ile uyumludur)
Windows 7 with Service Pack 1, Windows 8, or Windows 8.1
2 GB of RAM (8 GB recommended)
1 GB of Video RAM (VRAM). 2 GB of dedicated VRAM is suggested for large, high resolution monitors, such as 4K and 5K-resolution monitors.
2 GB of available hard-disk space
OpenGL 3.3 and DirectX 10-capable video adapter for GPU-related functionality
* Dual-core processor recommended for HD or AVCHD video functionality

Dosya Boyutu : 934 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Patch