1.9 Gb

İnanılmaz görüntüleri gerçeğe dönüştürmek için daha fazla özgürlük, hız ve güç. En gelişmiş netleştirme aracı da dahil olmak üzere yeni ve yeniden tasarlanan onlarca özelliğe sahip olacaksınız. Çalışmalarınızı Behance®'te paylaşarak geribildirimler alın ve projelerinizi sergileyin. En yeni özelliklere piyasaya sunuldukları anda erişim sağlayın. Tüm kreatif dünyanız tek bir yerde bir arada.




YENİ Yeni Akıllı Netleştirme
Zengin dokular, belirgin kenarlar, göze çarpan ayrıntılar. Yeni Akıllı Netleştirme özelliği, bugün varolan en gelişmiş netleştirme teknolojisidir. Netliği artırıp parazit ve haleleri minimuma indirmek için görüntüleri analiz eder ve yüksek kaliteli, doğal görünümlü sonuçlar için ince ayarlar yapmanızı sağlar.

YENİ Akıllı üst örnekleme
Düşük çözünürlüklü bir görüntüyü basıldığında mükemmel görünmesini sağlayacak şekilde genişletin veya büyük bir görüntüyle başlayarak poster veya reklam panosu boyutunda küçültün. Yeni üst örnekleme parazit eklemeden ayrıntıları ve netliği korur.

YENİ Eklenen genişletilmiş özellikler
Photoshop, Creative Cloud'un bir parçası olarak beklediğiniz güçlü görüntü ve video düzenleme özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra daha önce Photoshop Extended'da bulunan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarını da içerir.

YENÄ° Camera Raw 8 ve katman desteÄŸi
Camera Raw düzenlemelerini Photoshop'un içinde istediğiniz bir katmana veya dosyaya filtre olarak uygulayın, ardından dilediğiniz şekilde geliştirin. Üstelik yeni Adobe® Camera Raw 8 ile görüntüleri iyileştirmeye, perspektif deformasyonlarını düzeltmeye ve vinyet oluşturmaya yönelik daha hassas yollar bulacaksınız.

YENİ Düzenlenebilir yuvarlak köşeli dikdörtgenler
En çok istek alan özelliklerden biri şimdi sizlerle. Artık şekilleri oluşturulduktan önce veya sonra yeniden boyutlandırabilir, düzenleyebilir ve yeniden düzenleyebilirsiniz. Hatta yuvarlak köşeli dikdörtgenlerin her bir köşe yarıçapı için düzenleme yapabilirsiniz. Şekil web için uygunsa dosyadaki CSS verilerini dışa aktararak zaman kazanabilirsiniz.

YENİ Çoklu şekil ve yol seçimi
Tek seferde birden çok yol, şekil ve vektör maskesi seçerek daha az tıklatmayla daha çok iş başarın. Çok sayıda yol içeren çok katmanlı belgelerde bile yeni bir filtre modu kullanarak istediğiniz yolu (ve tüm katmanları) doğrudan tuval üzerinde kolaylıkla hedefleyebilirsiniz.

YENÄ° Kamera TitreÅŸimini Azaltma
Kamera hareketi sebebiyle başarısız olduğunu düşündüğünüz çekimleri kurtarın. Bulanıklığın sebebi ister düşük deklanşör hızı, ister uzun odak uzunluğu olsun, Kamera Titreşimini Azaltma özelliği hareketin yörüngesini analiz ederek çekimin netliğini yeniden kazanmasına yardımcı olur.

YENİ Genişletilmiş Akıllı Nesne desteği
Akıllı Nesne desteği sayesinde Bulanıklaştırma Galerisi ve Sıvılaştırma efektlerini hiçbir bozukluğa yol açmadan uygulayın. Görüntü veya videoya bulanıklaştırma efektleri veya itme, çekme, buruşturma veya şişirme efektleri eklediğinizde orijinal dosyanız bozulmadan kalır. Dosyanızı kaydettikten sonra bile istediğiniz zaman efektleri düzenleyebilir ya da kaldırabilirsiniz.

YENÄ° GeliÅŸmiÅŸ 3B boyama
Canlı önizlemeler şimdi 3B nesneler ve doku haritaları üzerinde boyama yaparken 100 kata kadar daha hızlı ve daha çabuk yanıt veriyor. Güçlü Photoshop boyama motoru sayesinde tüm 3B modelleri mükemmel bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

YENÄ° GeliÅŸtirilmiÅŸ metin stilleri
Metnin istediğiniz gibi görünmesini sağlamak için saatlerce uğraşıyorsunuz. Yazı stilleri, formatınızı daha sonra tek bir tıklatmayla uygulayabileceğiniz bir hazır ayar olarak kaydetmenizi sağlar. Üstelik tüm Photoshop belgelerinizde kullanabileceğiniz yazı stilleri de tanımlayabilirsiniz.

YENÄ° CSS niteliklerini kopyalama
Bir web tasarımını elle kodladığınızda, yuvarlak köşeler ve renkler gibi öğeler her zaman orijinal belgenizdekilerle eşleşmeyebilir. Bundan böyle belirli tasarım öğeleri için CSS kodu oluşturmayı Photoshop'a bırakın ve kodu kopyalayıp istediğiniz sonuçları .

YENÄ° KoÅŸullu Eylemler
Rutin işleme görevlerini Koşullu Eylemler ile otomatikleştirin. Bu komutlar eğer/o halde ifadeleri kullanarak oluşturduğunuz kurallara göre farklı eylemler arasından otomatik seçim yapar.

YENÄ° GeliÅŸtirilmiÅŸ 3B Sahne paneli
Çoğalt, Örnek, Gruplar ve Sil gibi Katmanlar panelinden tanıdığınız seçeneklerin çoğunu içeren 3B Sahne paneliyle 2B'den 3B düzenlemeye daha kolay geçiş yapın.

YENİ Zaman kazandıran iş akışı özellikleri
Küçük fakat sizin gibi kullanıcılardan en çok istek alan özelliklerle sık kullanılan görevlerde zaman kazanın. Yeni değiştirici tuşlarıyla yolları daha kolay oluşturun, boşluk tuşuyla yolları taşıyın, PNG formatlarına ICC profilleri ekleyin ve çok daha fazlasını yapın.

YENÄ° GeliÅŸtirilmiÅŸ 3B efektler
Gölgeler ve yansımalar 3B resminizi mükemmel kılabilir. Yüksek kaliteli canlı önizlemeler ise muhteşem görünümlere daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olur. Ayrıca çok daha güzel ışıma efektleri, sahne aydınlatmaları ve yükseltiler ile dokular için aydınlatmalar kolaylıkla oluşturulabilir.

YENİ Web dosyalarından renk içe aktarma
İlham almak veya varolan web içeriklerinin renk düzenlerini kolayca eşleştirmek için renk örneklerini doğrudan HTML, CSS, veya SVG dosyalarından içe aktarın.

YENİ Yazı için sistem kenar yumuşatma özelliği
Mac veya Windows® sisteminizin kenar yumuşatma özelliğiyle yakından eşleşen bir seçenekle, yazılarınızın web üzerinde nasıl görüneceğine ilişkin gerçekçi bir önizleme alın.


http://turbobit.net/f6tosjnjb2gs.html


Bütün Paylaşımlarım Microsoft Security Essentials Taramasından Geçmiştir.