Shadow Gambit The Cursed Crew Complete Edition-RUNE



Hey, lanetli korsan!
Bu, Korsanlığın Altın Çağı'nın alternatif tarihinde geçen tamamen yeni bir gizli strateji oyunu olan Shadow Gambit: The Cursed Crew'dur .
Kayıp Ruhların Laneti, Engizisyon'un korkunç güçlerinin kontrolü altındaki Kayıp Karayipler olarak bilinen gizemli adalar zincirine musallat oluyor. Doğaüstü olan her şeyi küçümsüyorlar ve sizin gibi lanetli korsanları avlamak için ruhu yok eden ateşi kullanıyorlar!
Engizisyon ordusuna meydan okumak için destansı bir soygun yapın ve dünya dışı güce sahip gizemli bir hazineyi kurtarın. Kalelerine sızın. Düşman hatlarının arkasına gizlice girin. Çeşitli düşmanları dikkatlice düşünülmüş taktiklerle alt etmek için mürettebatınızın büyülü becerilerini akıllıca birleştirin. Planınız mükemmel bir şekilde yerine oturduğunda kendinizi harika bir deha gibi hissedin!


Lanetli korsan Afia ile bir yolculuğa çıkın ve kendi lanetli mürettebatınızı canlandırmak için efsanevi Siyah İncileri arayın. Sekiz gemi arkadaşınızın her biri, bireysel kişiliğe sahip ve benzersiz doğaüstü güçlerle donanmış, oynanabilir bir karakterdir. Gaëlle'in büyülü topuyla dostunuzu veya düşmanınızı fırlatın, Bay Mercury'nin ruh çapasını kullanarak sihirli bir portal açın veya Afia'nın efsanevi kılıcıyla anlık gizli saldırılar için uzay-zamanda koşun.
Yaşayan bir ruha sahip hayalet gemi Red Marley'e katılın. Güvertede bir sonraki maceranızı planlayın ya da mürettebat arkadaşlarınızla onlar hayatın tadını çıkarırken takılın. Kayıp Karayipler'in bu efsanevi lanetli korsanlarını tanıyın. Bireysel karakter görevleriyle onların geçmiş hikayelerini öğrenin, kim olduklarını ve onları lanetli yolculuklarına neyin yönlendirdiğini öğrenin.
Her göreve başlamadan önce mürettebat üyelerinizi özgürce seçin. Engizisyon güçlerine karşı yeni stratejiler bulmak için benzersiz yeteneklerini kullanın. Her adaya girip çıkmak için kendi yolunuzu çizin, oyun tarzınızda gizli veya daha kafa kafaya olun ve çevreyi kendi avantajınıza kullanın. Deney yapabileceğiniz oyun alanınız!
Kayıp Karayipler'deki çeşitli egzotik adalarda karaya çıkın. Lanetli ruh büyüsünün sızdığı bölgelerden tropikal plajlara ve canlı korsan gecekondu kasabalarına kadar: Her ada, maceraların beklediği benzersiz, el yapımı bir kum havuzudur.
Hayalet geminizin zamanı değiştiren güçlü büyüsünü kullanmak sizin elinizde. Stratejik seçimlerinizi değerlendirmek veya birden fazla karakter eylemini sıraya koymak için zamanı duraklatın. İşler ters giderse anında geri dönmek için her geçen anın anısını yakalayın. Oyunun her anına, kendi zamanınızda, kendi benzersiz çözümlerinizi keşfetmek için yaklaşımınızı ve taktiklerinizi değiştirin!
Tür: Macera, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: Mimimi Games
Yayımcı: Mimimi Games

Sürüm Adı: Shadow.Gambit.The.Cursed.Crew.Complete.Edition-RUNE
Boyut: 18,3 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:


https://trbbt.net/be9lxygrhpko/rune-shadow.gambit.the.cursed.crew.complete.edition.iso.html
https://nitroflare.com/view/CF20EBAB6326553/rune-shadow.gambit.the.cursed.crew.complete.edition.iso
https://drop.download/dj1wcq3si1h1