Age of Empires II Definitive Edition Return of Rome-RUNE

Her şeyi başlatan Age of Empires'ı yepyeni bir bağımsız deneyim olarak Age of Empires II: Definitive Edition'a getiren tamamen yeni bir genişleme paketi olan Return of Rome'a ​​hoş geldiniz. Bu yeni genişleme, orijinal on altı Age of Empires uygarlığı artı yepyeni bir Return of Rome özel uygarlığı olan Lac Viet ile arkadaşlarınıza meydan okumanıza ve antik çağın zaferlerini ve denemelerini yeniden yaşamanıza olanak tanıyacak. Kadere karşı çaresizce savaşan fatihler, imparatorluk kurucular ve yetenekli taktikçilerin yer aldığı üç yeni kampanya ile antik dünyada savaşın! Ek bir bonus olarak Romalılar, Age of Empires II: Definitive Edition'da yeni Çağ'da savaşmaya hazır yeni bir oynanabilir medeniyet haline geldikçe artık zamana bağlı olmayacaklar.

AYRICA standart Age of Empires II: Definitive Edition'da kullanılmak üzere hayranların uzun süredir talep ettiği 1 yeni uygarlık:

  • Romalılar — Akdeniz'e hakim bir imparatorluÄŸun tahtına yükselin ve sınırlarınızı sayısız barbar istilasına karşı koruyun. Roma'nın benzersiz birimleri, saÄŸlam bir piyade birimi olan Lejyoner ve yakındaki Milis hattı birimlerinin gücünü artıran bir ağır süvari birimi olan Centurion'dur. Tek oyunculu ve sıralanmamış çok oyunculu oyunlarda mevcuttur.

Yeni! A Rise of Rome'a ​​özel Oyun Modu:
Vietnam'da popüler hale getirilen bir kural setinden ilham alan D3 Oyun Modu ile tanışın, artık serinin resmi bir parçası!Tamamen Seslendirilen 3 Yeni Kampanya:

  • Akadlı Sargon — Mezopotamya ÅŸehir devletlerinde beklenmedik bir adam iktidara gelir: Sargon, kralın basit bir sakisidir, ancak savaÅŸ tanrıçası Ä°ÅŸtar rüyalarında göründüğünde her ÅŸey deÄŸiÅŸir. Onun rehberliÄŸinde Sargon, çekiÅŸen Sümerleri yeni bir çaÄŸa götürür, ancak gücün çekici doÄŸası onu ilahi kaderi ile kiÅŸisel hırsı arasında seçim yapmaya zorlar. Bu kampanyada Sümerler olarak oynayacaksınız.
  • Epirus Pyrrhus - Diadochi SavaÅŸları Büyük Ä°skender'in haleflerinin Yunan dünyasını kaosa sürüklediÄŸini gördüğünde, Pyrrhus of Epirus titanlar arasında küçük bir oyuncu olarak baÅŸladı. Efsanevi Hannibal Barca'nın - çağın ünlü bir generali - hakkındaki yargısına layık olacak mı yoksa sürekli yokuÅŸ yukarı mücadelesi aşılamaz mı olacak? Bu kampanyada Makedonlar olarak oynayacaksınız.
  • Trajan — Marcus Ulpius Trajanus lejyon saflarında yükselirken, Ä°mparator Domitian'ın zalim yönetimi Roma Ä°mparatorluÄŸu'nun ihtiÅŸamını lekeledi. KoÅŸullar onu Ä°mparator Trajan olarak tahta çıkardığında, felaketin eÅŸiÄŸindeki bir krallığı miras alır. Beceriklilik, erdem ve ordu Roma'yı kurtarmaya ve tarihi zirvesine götürmeye yetecek mi, yoksa Roma Ä°mparatorluÄŸu zamanından dört yüzyıl önce mi çökecek? Bu kampanyada Romalılar olarak oynayacaksınız.

Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Forgotten Empires, Tantalus Media, Wicked Witch, World's Edge
Yayıncı: Xbox Game StudiosSürüm Adı: Age.of.Empires.II.Definitive.Edition.Return.of.Rom e-RUNE
Boyut: 20.9 GB
Bağlantılar: STEAM |

  1. Age of Empires II: Definitive Edition - Return of Rome (c) Xbox Game Studios
  2. RELEASE DATE.: 05/2023 PROTECTION.: Steam
  3. Kurulum install
  4. - Extract
  5. - Burn or mount the .iso
  6. - Run setup.exe and install
  7. - Copy crack from RUNE dir to installdir
  8. - Play
  9. > Age of Empires II: Definitive Edition - Enhanced Graphics Pack
  10. > Age of Empires II: Definitive Edition - Lords of the West
  11. > Age of Empires II: Definitive Edition - Dawn of the Dukes
  12. > Age of Empires II: Definitive Edition - Dynasties of India
  13. > Age of Empires II: Definitive Edition - Return of Rome




 




Kod:


https://turb.pw/lwu5rszscank/rune-age.of.empires.ii.definitive.edition.return.of.rome.iso.html
https://nitroflare.com/view/A7B9B41AC8ADE81/rune-age.of.empires.ii.definitive.edition.return.of.rome.iso
https://drop.download/meuohrlchj2u