Russian Soul Simulator-TENOKE

Ana karakter doğaya aşık bir adamdır ve güzel yerleri ve hayvanları fotoğraflamak için bir kamerası vardır. Oyuncu, açıyı seçebilir ve Rus doğasında bulunabilecek çiçekler, ağaçlar, kuşlar, hayvanlar ve diğer hayvanlar gibi çeşitli nesneleri fotoğraflayabilir.
Gerçekçi grafikler her ayrıntıyı görmenizi sağlar ve doğayla tamamen bütünleşen bir atmosfer yaratır. Oyuncunun fotoğraflarında hangi anları yakalamak istediği bağlıdır. En güzel ve eşsiz manzaraları arayabilir, hayvanların davranışlarını takip ederek eşsiz anları yakalayabilir.


Oyunun belirli bir amacı veya hedefi yoktur. Oyuncunun ekranda rahatlamasına, gevşemesine ve doğanın tadını çıkarmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Müzik eşliği atmosfere katkıda bulunur ve sürükleyici bir oyun deneyimi yaratmaya yardımcı olur.
Russian Soul Simulator, Rus doğasının güzelliğini ve benzersizliğini göstermek için tasarlanmıştır. Şehir hayatının koşuşturmasından biraz olsun uzaklaşıp doğanın güzelliğine ve huzuruna doymak isteyenler için ilham kaynağı olabilir.


Tür: Macera, Basit Eğlence, Bağımsız
Yapımcı, Simülasyon Geliştirici: VD Games
Yayımcı: VD Games

Sürüm Adı: Russian.Soul.Simulator-TENOKE
Boyut: 7,7 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://tbit.to/cgl64lmlk41h/tenoke-russian.soul.simulator.iso.html
https://drop.download/it5n9amoo4d3