Ultimate Fishing Simulator v2.3.24.02.141-TENOKE

Ultimate Fishing Simulator, dünyanın farklı yerlerinde çeşitli tekniklerin kullanılmasına olanak tanıyan ve en önemlisi bunun için kalıcı bir İnternet bağlantısına ihtiyacınız olmayan kapsamlı bir balıkçılık simülatörüdür.
Balığın sizi almasını beklemekten, bilgisayar karşısında uykuya dalmaktan sıkıldıysanız kötü bir oyun oynamışsınız demektir! Ultimate Fishing Simulator'da bu asla gerçekleşmeyecek. Uygun ekipmanı ve yemi seçin, oltanızı atın ve bir ısırık bekleyin. Başarı garantilidir.


Ultimate Fishing Simulator'da geleneksel balık tutma tekniklerine ek olarak buzda balık tutabileceğiniz bir kış haritası da bulacaksınız! Mağazadan bir burgu satın alın, uygun bir yer bulun ve bir hava deliği açın. Ama balığı çıkarabileceğiniz kadar küçük değil.
Ultimate Fishing Simulator'da herkes için bir şeyler olduğu için iki zorluk modu vardır. Normal Mod, oyunun tadını tüm ihtişamıyla çıkarmanızı sağlar. Normal modda oyundaki tüm özellikler yer almaktadır. Gerçekçi Mod, oynatıcıdan daha fazla sabır ve verimlilik gerektirir. Balıklar daha az ısıracak ve daha uzun süre savaşacak. Bu moddaki su altı kamerası gibi bazı oyun özellikleri devre dışıdır.
Her balıkçı, kupalarına hayran kalmayı sever. Bazıları balıklarını ve diğer eşyalarını salıverip duvarlarına asıyor. Ultimate Fishing Simulator'da da tam olarak aynısını yapabilirsiniz! Yakaladığınız balıklarla ne yapmak istediğinize karar verin. Satmak? Serbest bırakmak? Şey? Seçim senin.
Oyundaki haritalar canınızı sıkıyorsa kendi haritanızı oluşturabilirsiniz. Yaratıcı olun ve yerleşik seviye düzenleyici sayesinde diğer oyuncularla paylaşabileceğiniz kendi hayalinizdeki balıkçılığı oluşturun. En sevdiğiniz aile balıkçılığında arkadaşlarınızla balık tutmanın tadını çıkarın. Daha ne isteyebilirsin?
Herkes, parametreleri ve görünümüyle rakiplerinden sıklıkla ayrılan markalı ekipmanları kullanmayı sever. SAKURA ekipmanı (SERT SAS) lisansına sahip tek balık tutma oyunuyuz. Oyunumuzda onların çubuklarını, makaralarını, yemlerini ve halatlarını bulacaksınız. Her öğe ayrıntılı olarak haritalandı ve oyuna eklendi.
* Oyunu çok oyunculu modda oynamak için İnternet bağlantısı gereklidir.

Tür: Basit Eğlence, Simülasyon, Spor
GeliÅŸtirici: Bit Golem, Pancake Games, 3T Labs
Yayımcı: Ultimate Games SA

Sürüm Adı: Ultimate.Fishing.Simulator.v2.3.24.02.141-TENOKE
Boyut: 7,3 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/elu5tjtq7tev/tenoke-ultimate.fishing.simulator.v2.3.24.02.141.iso.html
https://drop.download/ms6gwhc3fdpc