PROTOTYPE-TENOKE

Sen Prototipsin, Alex Mercer, inanılmaz şekil değiştirme yetenekleriyle donanmış, hafızası olmayan, seni yaratan komplonun kalbine giden yolu arayan bir adamsın; Sorumlulara ödeme yapmak.



  • Hızlı ve Ölümcül Åžekil DeÄŸiÅŸtiren SavaÅŸ: Vücudunuzu mevcut duruma göre yeniden yapılandırın. Pençelerden Bıçaklara, Çekiçlerden Kırbaçlara kadar duruma uygun doÄŸru silahı seçin.
    Savunma için bir kalkan veya zırh kullanın veya düşmanlarınızı takip etmek için gelişmiş duyusal güçler (termal görüş, enfeksiyonlu görüş) kullanın
  • Ãœstün Hareket ve Çeviklik: Binadan binaya kesintisiz ve akıcı bir ÅŸekilde baÄŸlanın, duvarlara koÅŸun, arabalardan sektirin ve yolunuzdaki her ÅŸey. Uyarlanabilir parkur, New York City'nin açık dünya ortamlarında özgürce hareket etmenizi saÄŸlar.
  • EÅŸsiz Kılık DeÄŸiÅŸtirme Yetenekleri: Herhangi birini herhangi bir zamanda tüketin, görünüşünü üstlenin, anılarını ve özel yeteneklerini üstlenin.
  • Derin, Komploya Dayalı Hikaye: GeçmiÅŸe dair hiçbir anı olmadan uyanın... Sadece gizemli güçler ve Idaho'daki bir kasabayla baÄŸlantı. Kökeninizin gizemlerini, gücünüzün gerçek doÄŸasını ve 40 yıldır hazırlanmakta olan bir komplodaki rolünüzü keÅŸfedin.

Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: Radical Entertainment
Yayımcı: Activision

Sürüm Adı: PROTOTYPE-TENOKE
Boyut: 538,4 MB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/nvm4qqbrbt6m/tenoke-prototype.iso.html
https://nitroflare.com/view/74472024CD78A00/tenoke-prototype.iso
https://drop.download/4jzlex5kugr4