RIDE 5 Special Edition-RUNE

Motorunuzu güçlendirin ve RIDE 5 ile piste çıkmaya hazır olun. O kadar gerçekçi, adrenalin dolu bir oyun deneyimi ki, gerçekten baş döndürücü bir hızda yarışıyormuşsunuz gibi hissetmenizi sağlayacak.
En sevdiğiniz motosikletleri bulun ve en iyi motosiklet oyununda yenilerine göz atın! 35'ten fazla pistte yarışın ve dünyaca ünlü üreticilerin 200'den fazla motosikletini toplayın; her bir öğe, gerçek bir bisiklet kullanıyormuşsunuz gibi hissettirecek şekilde tasarlanmıştır. UZUN BİR YOL Yarışları kazanan sadece hız değildir - Dayanıklılık modu, azmi ve stratejiyi ödüllendirir. Artık zaman sorun değil; kaydetme, çıkma ve daha sonra geri dönme seçeneğiyle dilediğinizce yolculuk yapın. Sadece yakıt ve pit stoplara dikkat ettiğinizden emin olun; bu yardım hatları hızla en kötü kabusunuz haline gelebilir! SIFIRDAN KAHRAMANA Garajınızda başlayın, sıralamaları tırmanın ve yeni Kariyer modunda dünyanın en iyi yarışçısı olun.
Sizinle bitiş çizgisi arasında duracak gerçek engeller olan giderek daha yetenekli Rakiplere karşı yarışın. Farklı bisikletlerde ustalaşmayı ve her durumla başa çıkmayı öğrenin.
Yine de kolay olmayacak... Zafere giden yol zorluklarla doludur ve hangisini almak istediğinize karar vermek size kalmış; zorluk ne kadar zorsa, ödül de o kadar büyük olur!
HER KOŞULDA KAZANIN Ne kadar iyi olursanız olun, her zaman kontrol edemediğiniz bir faktör vardır: hava durumu. Berrak mavi gökyüzü şiddetli sağanak yağışa ve ardından tekrar güneş ışığına dönüşebilir; virajlardan geçerken yuvarlanan bulutlar sizi takip edecek ve size sürekli değişen manzaralar ve manzaralar sunacaktır.
Beklenmedik durumlarla başa çıkmanız ve hem ıslak hem de kuru koşullarla başa çıkmak için becerilerinizi kullanmanız gerekecek; iyileştirilmiş fizik, daha da gerçekçi bir deneyim sağlıyor!


ÖLÇEK. ÖĞRENMEK. SÜRÜŞ.Hangi çizgiyi takip edeceğiniz veya ne zaman frene basacağınızdan emin değil misiniz? Yeni sürüş yardımlarını kullanın ve en çok ihtiyaç duyduğunuzda özelleştirilmiş destek alın. Olabileceğiniz en iyi sürücü olmak için bisikleti ve mesleğin püf noktalarını daha iyi kullanmayı öğrenin. KONTROLÜ ELİNİZE ALIN Gerçek bir motosiklet meraklısını yalnızca motosikletten değil aynı zamanda garajından da anlayabilirsiniz - en sevdiğiniz modelleri toplayın ve beğeninize göre özelleştirin. . Tasarımlarınızı diğer oyuncularla paylaşın ve tarzınızı sergileyin!
Sadece kozmetik ürünlerine takılıp kalmayın. Race Creator ile tekli yarışlardan komple şampiyonalara kadar sonsuz sayıda senaryo oluşturabilir, bisikletlerinizi ve pistlerinizi seçebilir ve kendi kurallarınızı belirlemek için Yarış Direktörü olarak hareket edebilirsiniz.
REKABETİ HİSSET Bölünmüş ekran geri döndü! Artık bir arkadaşınıza meydan okuyabilir ve canlı olarak kazanabilirsiniz!
Ve eğer dünyaya neye değer verdiğinizi göstermek istiyorsanız Dayanıklılık yarışları sizi gerçekten teste tabi tutacaktır.


Tür: Yarış, Simülasyon, Spor
GeliÅŸtirici: Milestone Srl
Yayımcı: Milestone Srl

Sürüm Adı: RIDE.5.Special.Edition-RUNE
Boyut: 45,7 GB
Bağlantılar: STEAM |

 




Kod:
https://tbit.to/l9meque87let/rune-ride.5.special.edition.iso.html
https://drop.download/45mmd3m9k1be