Praey for the Gods-CODEX

Praey for the Gods, hiç bitmeyen bir kışın ardındaki gizemi keşfetmek için ölmekte olan donmuş bir dünyanın kenarına gönderilen yalnız bir kahraman olarak oynadığınız, açık dünya macera oyunu tırmanan bir patrondur. Sadece sırtınızdaki kıyafetlerle gelerek karşınıza çıkan devasa tehlikelere karşı hayatta kalmalısınız. Dengeyi yeniden sağlamak ve toprakları uçurumun kenarından kurtarmak için, bir Tanrı'nın bile yanıtını bilmediği sorularla karşı karşıya kalacaksınız.


Devasa Canavarları Ölçeklendirin En
tepeye tırmanmak ve bu topraklara bağlı devasa canavarları yenmek için imkansız ihtimallerin üstesinden gelin.

Tırmanma, Kayma, Yüzme
Harabeler ve dağlardan karada yaşayan devasa canavarlara kadar, elinize geçen hemen hemen her şeye tırmanabilirsiniz. Dağların tepelerine çıkın ve daha önce erişilemeyen yerlere ulaşmak için açık dünyanın üzerinde süzülün. Sırları ve hazineleri içeren gizli yerleri ortaya çıkarmak için soğuk suda yüzün, ancak çok uzun süre kalmayın, aksi takdirde yüzmeniz sonunuz olabilir.

KeÅŸfet, Ãœret ve Hayatta Kal
Donmuş bir adaya sadece sırtındaki kıyafetlerle varacaksın - hayatta kalmak sana kalmış. Ateş yak, yiyecek ara ve sonsuz bir kışı geçirmek için ihtiyacın olan ekipmanı bul. Tek tehlike doğa değil, bu yüzden silahlar üretin, daha iyi teçhizat için köleleri alt edin ve onların sırlarını keşfetmek için uzun zamandır unutulmuş mağaralara girin. Bu denemeleri yenmek, sizi bekleyen imkansız olasılıklara hazırlayacaktır.

Make Your Path
Praey for the Gods, kiminle ve nasıl savaşacağınızı seçtiğiniz doğrusal olmayan bir oyundur. Kader sizi dürtecek olsa da, neredeyse tüm büyük canavarlar, rotayı belirlemenize izin verecek şekilde herhangi bir sırayla denenebilir.

Gizemi Çözün
Kış neden durmuyor? Neden kimse geri dönmedi? Geride bırakılan şifreli resimler, bir zamanlar unutulmuş sanılan bir hikayeye gönderme yapıyor. Dengeyi yeniden sağlamak ve toprağı geri almak için tanrıların bile cevabını bilmediği sorularla karşı karşıya kalacaksınız.

Güzel Bir Soğuk Dünya
Karla kaplı tepeler ve sürünen sisle çevrili bitmeyen bir kış manzarasını keşfedin. Eski bir uygarlığın kalıntıları önünüzde uzanıyor, ancak korkunun dikkatsizliğe dönüşmesine izin vermeyin - kar fırtınaları her an ortaya çıkabilir ve sizi bir kar fırtınasına gömebilir. Neyse ki, karda ayak izleri bırakabilir ve kaybolursanız ayak izlerinizi takip edebilirsiniz.

Geliştirme Ekibi Hakkında
Praey for the Gods, No Matter Studios tarafından Brian Parnell, Tim Wiese (gözlük) ve Hung-Chien Liao'dan oluşan küçük bir stüdyo olarak yaratılıyor. 2014'te arkadaşlar ilk oyunlarında mesai sonrası çalışmaya başladılar. Ocak 2016'ya kadar, San Francisco'daki oyun stüdyosu işlerini bırakıp Seattle'a taşınmak için ilerlemelerine yeterince güveniyorlardı. Parnell'in bodrumunda çalışırken, hayallerindeki oyunu yapmak için ya hep ya hiç hayallerinin peşinden gittiler.



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO
GeliÅŸtirici: No Matter Studios
Yayımcı: No Matter Studios

Yayın Adı: Praey.for.the.Gods-CODEX
Boyut: 1,9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/58EF495751D1050/codex-praey.for.the.gods.iso
https://drop.download/2kg9v4k2qdtp/codex-praey.for.the.gods.iso
https://turb.cc/qevomi4u35c3/codex-praey.for.the.gods.iso.html
https://rg.to/file/a1705b2128f3902acf0ef45af1d58fea/codex-praey.for.the.gods.iso.html