Gods Will Fall Valley of the Dormant Gods-CODEX

İnsanlık İçin Son Umut Sizsiniz
Tanrıların insanlık üzerindeki eziyetli yönetimi bin yıldır sürmektedir. Zulme ve ıstıraba eğilimli olarak, her erkek, kadın ve çocuktan taahhüt edilen sadakat yemini ile körü körüne ibadet edilmesini talep ederler. Tanrıların iradesine boyun eğmeyenlere; Yavaş ve acımasız bir ölüm bekliyor.

Tanrıların insanlık üzerindeki duygusuz hakimiyetini kırmak için çaresiz durumlarında cesur bir savaşçı çetesinin acımasız duruşmalarını deneyimleyin. Tanrıların saltanatının acımasızlığına çok uzun süre maruz kalan bir bıçak toplayabilen her erkek ve kadın, hayatta kalan 8 Kelt klanını oluşturmaya ve yaşayan korkunç canavar ve kölelerin lejyonlarını ele geçirmek için ayağa kalkacak. Tanrıların cehennem alemlerinin her birinde.
Alınan her kararda kişisel bir hikaye ortaya çıkar. Başarılı olun ve efsanelerin doğduğunu görün. Başarısız olun ve hayatların toza dönüşmesini izleyin.
Hunter's Head Gear almak için ön sipariş verin!
Avın heyecanı klanın kanından geçer ve ele geçirilen kupaların gururla giyilmesi ve herkesin dikkatini çekmesi için sergilenmesi bir ritüeldir. 5 özel canavarın derisi; kurt, ayı, yaban domuzu, tilki ve porsuk herhangi bir savaşçı tarafından giyilmeye uygundur ve avın gerçekten de sürdüğüne dair tanrılara süslü bir uyarı görevi görür. Avcının Baş Teçhizatı, her yeni oyunda rastgele atanır.



Tür: Aksiyon
GeliÅŸtirici: Clever Beans
Yayıncı: Deep Silver

Sürüm Adı: Gods.Will.Fall.Valley.of.the.Dormant.Gods-CODEX
Boyut: 6.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:

https://nitro.download/view/9B16426BD1DB974/codex-gods.will.fall.valley.of.the.dormant.gods.iso
https://dropapk.to/gy9nh3i5tddd/codex-gods.will.fall.valley.of.the.dormant.gods.iso
https://turb.cc/t3wdg7uoxr4c/codex-gods.will.fall.valley.of.the.dormant.gods.iso.html