PowerWash Simulator-FLT

Yüksek basınçlı suyun yatıştırıcı sesleriyle endişelerinizi giderin. Elektrikli yıkayıcınızı çalıştırın ve bulabileceğiniz her kir ve kiri uzaklaştırın. Kendi elektrikli yıkama işinizi kurun ve yeni araçların, yükseltmelerin ve daha fazlasının kilidini açın - tümü, parlak bir yüzey elde etmek için elektrikli yıkamanın basit tatminiyle.
Rahatlayın, tek oyunculu modda gevşeyin veya Çevrimiçi İşbirliğinde arkadaşlarınızla oynayın; her iki durumda da, iyi, temiz eğlenceler. Yıkayıcılar, nozullar, temizleyiciler ve uzantılar yelpazeniz için hiçbir kir çok zor değildir. Sıradan, temiz ucubelerden, işin özüne inmek isteyen oyunculara kadar, herkes kendini kaptırmak için alıp oynayabilir. Teraslardan, kaldırımlardan, araçlardan ve halka açık parklardan kirleri temizlerken rahatlatıcı atmosferi ve stressiz tempoyu içinize çekin. Yaratıcı olun ve sanat yapın. Nozullarınız fırçalarınızdır; mahalle senin tuvalin. Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve endişelerinizi boşa harcayın.


MAHALLEYÄ° TEMÄ°ZLEME ZAMANI
Kariyer Modunda işinizi kurun ve tozlu Muckingham kasabasında çeşitli kirli işleri tamamlayın. Doğru ya da yanlış yoktur; zaman baskısı veya final puanı yok, sadece siz ve stresinizi atmak için ihtiyacınız olan araçlar. Temiz bir başlangıç ​​mı istiyorsunuz? Rahatlayın ve en sevdiğiniz işleri Free Play'de tekrarlayın.

POWERWASH AND CHILL
Online Co-Op'ta rahatlayın, gevşeyin ve arkadaşlarınızla oynayın! Kariyer Modunda en yakın arkadaşınıza yardım eli uzatın veya en fazla 6 arkadaşınız Free Play'de ev sahibinin tamamlamış olduğu herhangi bir işin üstesinden gelebilir.

TEMÄ°Z TUTUN
Biraz daha baskı arayanlar için, Mücadele Modunda en iyi skorlarınızı geçin! Farklı senaryolarda kire karşı savaşın; Time Challenge'da zamana karşı yıkayın veya Water Challenge'da mümkün olduğunca az su kullanarak doğruluğunuzu test edin.

Ä°YÄ° TEMÄ°ZLÄ°K EÄžLENCE
Grafiti, kir, yosun ve küf; yıkayıcılar, nozullar, temizleyiciler ve uzantılar yelpazeniz için hiçbir kir çok zor değildir. Farklı kir türlerinin farklı sertlik seviyeleri vardır, bu nedenle ekipmanınızla taktiksel hareket ettiğinizden emin olun. Fantezi mi hissediyorsun? Ardından görünümünüzü yıkayıcı kaplamalar ve eldivenlerle özelleştirin!

RAHATLAMA, MEMNUNÄ°YET GARANTÄ°LÄ°
Sıradan, temiz ucubelerden, işin özüne inmek isteyen oyunculara kadar herkes kendini oyuna kaptırmak için oynayabilir ve oynayabilir. Teraslardan, kaldırımlardan, araçlardan ve halka açık parklardan kiri temizlerken rahatlatıcı atmosferi ve stressiz tempoyu içinize çekin. Stres hepimizi etkiliyor, bu yüzden arkanıza yaslanın, rahatlayın ve endişelerinizi boşa harcayın.

DÃœNYA TUVALÄ°NÄ°ZDÄ°R
İstediğiniz şekilde temizleyerek sanat yaratın. Nozullarınız fırçalarınızdır; mahalle senin tuvalin. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya çıkarın ve sıradan kirleri olağanüstü sanat eserlerine dönüştürün. Tekniklerinizi paylaşın ve güçlü yıkama hünerlerinizi ve çamura bulanmış şaheserlerinizi sergileyin!



Tür: Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Simülasyon
GeliÅŸtirici: FuturLab
Yayımcı: Square Enix

Sürüm Adı: PowerWash_Simulator-FLT
Boyut: 4,5 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/265BB896264435E/flt-powerwash_simulator.iso
https://drop.download/uy9bg6cybfhf/flt-powerwash_simulator.iso
https://turb.pw/2zn3a361rdva/flt-powerwash_simulator.iso.html