Bus Simulator 21-CODEX

Serinin tarihindeki en kapsamlı ve gelişmiş filo olan Bus Simulator 21'i dört gözle bekleyin. Bus Simulator 21 için, Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West ve Blue Bird gibi tanınmış, uluslararası üreticiler tarafından resmi lisanslı 30 otobüsten oluşan bir filo, önceki taksitte yer alan popüler markaların modellerine katılacak ( Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS ve MAN). Çift katlı ve elektrikli otobüslerin kokpitinde ilk kez günlük trafiğin zorluklarını aşma şansına sahip olacaksınız.
Yepyeni, etkileyici ABD haritası Angel Shores ve önceki oyun bölümünden Avrupa Sahil Vadisi haritasının harita uzantısı da dahil olmak üzere yenilenmiş bir versiyonuna hazır olun. Bus Simulator 21'in daha da büyük açık dünya yaklaşımı, endüstriyel ve uzak bölgeler, hareketli bir Chinatown bölgesi, bir gezinti yeri ve çevresi dahil olmak üzere iki büyük, özgürce keşfedilebilir şehirde bir otobüs şoförünün heyecan verici günlük yaşamını deneyimleyeceğiniz anlamına gelir. tepelik kırsal ve iş parkı. Çok çeşitli oyuncu türleri için farklı zorluk seviyeleri ve oyun modları da mevcuttur.
Bus Simulator 21'de sadece yolda sayısız kilometre ile yetenekli bir sürücü olmakla kalmayacak, aynı zamanda genişletilmiş yönetim öğelerini kullanma seçeneğiniz de olacak. Ayrıntılı zaman çizelgeleri oluşturma, otobüs alıp satma ve yoğun saatlerde günlük yolcu sayısını hesaba katan verimli rotalar planlama - bu ve daha çeşitli görevler keyfini çıkarmanız için mevcuttur.

Masanın arkasından kalkıp otobüslerinizi kendi elinize almayı mı tercih edersiniz? Sorun yok! Bus Simulator 21'in otomatik özellikleri, yönetim görevlerinizi devralabilir ve saf otobüs sürücülerinin yolda geçirdikleri zamanın keyfini çıkarmasına izin verebilir.
Ayrıca, revize edilmiş trafik ve yaya AI, geliştirilmiş grafikler ve yoğun saat sistemine sıkı sıkıya bağlı dinamik bir gündüz-gece döngüsü ve farklı hava koşulları, daha da sürükleyici bir otobüs sürüş deneyimi sağlar.


Tek oyunculu veya senkronize çok oyunculu modda oynayın, yolcularınızı güvenli ve hızlı bir şekilde varış noktalarına taşıyın ve ödeme gününün sonunda zamanında ve güvenli sürüşünüz için ödüllendirin.
Haritada istediğiniz duraklara hızlıca atlama (hızlı seyahat), hızlı ileri alma süresi ve NPC otobüslerinizin rotalarını doğrudan devralma gibi serbestçe kullanılabilen kolaylık özellikleri, tümü sanal otobüs sürücüsü paketini tamamlar ve direksiyon başında daha da fazla eğlenceyi garanti eder. !
Serinin tarihindeki en kapsamlı otobüs sürüş deneyimi için PC veya konsollarda Bus Simulator 21'in keyfini çıkarın!

  • Otobüs Simülatörü 21 için Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West ve Blue Bird gibi uluslararası tanınmış üreticilerin 30 otobüsleri, önceki taksitte halihazırda yer alan popüler markalara ek olarak lisanslanmıştır (Mercedes-Benz). , Setra, IVECO BUS ve MAN).
  • Klasik sabit ve körüklü otobüslere ek olarak, serinin bu yeni bölümü aynı zamanda çift katlı bir otobüsü sürmenize ve toplu taşımanın geleceÄŸinin tadını çıkarmanıza olanak tanır: e-otobüs!
  • ABD ve Avrupa'da daha da büyük bir açık dünya yaklaşımına sahip iki büyük, canlı ortam, çevrenizi keÅŸfetme isteÄŸi uyandıracak
  • Ä°ÅŸbirliÄŸine dayalı çok oyunculu modda tek başınıza veya arkadaÅŸlarınızla sürün
  • Ayrıntılı zaman çizelgeleri ayarlama, harita üzerinde otobüs bayilerini ziyaret etme veya belirli zamanlardaki yolcu sayısını hesaba katan verimli rotalar planlama gibi isteÄŸe baÄŸlı, iyileÅŸtirilmiÅŸ yönetim özellikleri, daha da derin bir oyun deneyimi yaratır.
  • Çok çeÅŸitli oyuncu türleri için farklı zorluk seviyeleri ve oyun modları mevcuttur.
  • Ä°yileÅŸtirilmiÅŸ grafikler, yeni dinamik hava durumu, gündüz-gece döngüsü ve yayalar ve trafik için yeni bir AI sayesinde daha fazla gerçekçilik
  • Daha da iyi bir atmosfer ve daha fazla eÄŸlence için aslına uygun olarak yeniden oluÅŸturulmuÅŸ otobüs sesleri ve Ä°ngilizce ve Almanca olarak kapsamlı, sesli eÄŸitim ve yolcu diyalogları
  • Yeni karakter yaratıcısı, otobüs ÅŸoförünüzün vücut ÅŸeklini, kıyafetlerini, ten rengini, saçını ve çok daha fazlasını kiÅŸiselleÅŸtirmeniz için 15.000'den fazla tasarım kombinasyonuna sahiptir.
  • Hızlı seyahat, hızlı ileri sarma ve kendi filonuzdaki AI otobüslerini doÄŸrudan devralma gibi serbestçe kullanılabilen kolaylık özellikleri sayesinde menülerde daha az zaman ve yolda daha fazla zaman
  • ÇeÅŸitli kiÅŸiselleÅŸtirme seçenekleri: Otobüslerinizin yüzeylerini farklı renk, desen ve reklamlarla kiÅŸiselleÅŸtirin; yollardaki çukurların yoÄŸunluÄŸunu etkinleÅŸtirin ve devre dışı bırakın, bilet makinesinin çalışmasını etkinleÅŸtirin veya devre dışı bırakın ve çok daha fazlası
  • Popüler direksiyon simidi, oyun kumandası, Tobii Eye Tracking ve TrackIR'i destekler
  • Zorlu trafik durumlarında ustalaşın: dar yollar, karşıdan gelen trafik, serpantinler, yoÄŸun bir otobüs terminali, gece sürüş, yol çalışmaları, karayolu sürüşleri, çukurlar, trafik sıkışıklığı, trafik engelleri, hız tümsekleri ve çok daha fazlası
  • Kirli iç mekan, yolculardan gelen özel talepler, ücretten kaçanlar, yüksek sesli müzik ve engellenen otobüs durakları gibi otobüste farklı etkinliklerle gerçekçi bir deneyim
  • Modlamanın kademeli olarak geniÅŸletilmesi (yalnızca PC): Otobüsleriniz için kendi kaplamalarınızı ve çıkartmalarınızı oluÅŸturmaya baÅŸlayın ve bunları daha sonraki bir tarihte Mod.io aracılığıyla toplulukla paylaşın. Modlama kitinin devam eden geniÅŸlemesi sayesinde, yakın gelecekte otobüsler ve haritalar oluÅŸturmak da mümkün olacak.



Tür: Simülasyon
GeliÅŸtirici: stillalive studios
Yayıncı: astragon Entertainment

Sürüm Adı: Bus.Simulator.21-CODEX
Boyut: 6.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/B2B63A38EE3E66A/codex-bus.simulator.21.iso
https://drop.download/ef0klhjac4el/codex-bus.simulator.21.iso
https://turb.cc/s7xr25j9m89h/codex-bus.simulator.21.iso.html
https://rg.to/file/7a3e94ef69888784470a75c607601574/codex-bus.simulator.21.iso.html