No Mans Sky Echoes-Razor1911

Klasik bilim kurgudan sevdiğimiz macera ve hayal gücünden ilham alan No Man's Sky, size benzersiz gezegenler ve yaşam formlarıyla dolu, sürekli tehlike ve aksiyonla dolu keşfedilecek bir galaksi sunuyor.
No Man's Sky'da her yıldız uzak bir güneşin ışığıdır, her biri hayatla dolu gezegenlerin yörüngesinde döner ve bunlardan dilediğinize gidebilirsiniz. Yükleme ekranları ve sınırlamalar olmadan derin uzaydan gezegen yüzeylerine sorunsuzca uçun. Prosedürel olarak oluşturulan bu sonsuz evrende, başka oyuncuların daha önce görmediği ve belki de bir daha asla göremeyeceği yerleri ve yaratıkları keşfedeceksiniz. Şimdi dahil... Lansmandan bu yana tüm önemli güncellemelerle oynayın: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, Abyss, Visions, 2.0 BEYOND güncellemesi, Sentez, Yaşayan Gemi, Exo Mech, Desolation ve 3.0 güncellemesi, KÖKENLER, Yeni Nesil, Yoldaşlar, Keşif Gezileri, Prizmalar, Sınırlar, Nöbetçi, Haydutlar, Dayanıklılık, Yol Noktası (4.0), Fraktal, Durdurucu ve Yankılar.
PC ve Mac için mevcuttur (ayrıntılar için önerilen ve minimum teknik özelliklere bakın).


Tek başınıza veya arkadaşlarınızla keşfetmenize, ticaret yapmanıza, savaşmanıza ve hayatta kalmanıza olanak tanıyan, paylaşılan bir evrenin merkezine destansı bir yolculuk sizi bekliyor. Destansı bir yolculuğa çıkın Galaksinin merkezinde, sizi ona doğru bir yolculuğa çeken karşı konulamaz bir nabız yatıyor. evrenin gerçek doğasını öğrenin. Ancak düşman yaratıklar ve vahşi korsanlarla karşı karşıya kaldığınızda, ölümün bir bedeli olduğunu ve hayatta kalmanın geminizi, silahınızı ve kostümünüzü nasıl geliştireceğiniz konusunda yapacağınız seçimlere bağlı olacağını bileceksiniz. Kendi kaderinizi bulun No Man's yolculuğunuz Gökyüzü sana kalmış. Zayıfları avlayan ve onların zenginliklerini alan bir savaşçı mı olacaksınız, yoksa ödülleri için korsanları mı alt edeceksiniz? Geminizi hız ve silah açısından yükseltirseniz güç sizindir.
Yoksa bir tüccar mı? Unutulmuş dünyalardaki zengin kaynakları bulun ve bunlardan en yüksek fiyatlarla yararlanın. Daha fazla kargo alanına yatırım yapın ve büyük ödüller kazanın.
Ya da belki bir kaşif? Bilinen sınırların ötesine geçin ve daha önce kimsenin görmediği yerleri ve şeyleri keşfedin. Daha da uzağa atlamak için motorlarınızı yükseltin ve dikkatsizleri öldürebilecek zehirli ortamlarda hayatta kalmak için giysinizi güçlendirin. Yolculuğunuzu paylaşın Galaksi yaşayan, nefes alan bir yerdir. Ticaret konvoyları yıldızlar arasında seyahat ediyor, gruplar bölge için yarışıyor, korsanlar tedbirsizleri avlıyor ve polis sürekli izliyor. Diğer tüm oyuncular aynı galakside yaşıyor ve keşiflerinizi bilinen alanı kapsayan bir harita üzerinde onlarla paylaşmayı seçebilirsiniz. Belki kendi eylemlerinizin yanı sıra onların eylemlerinin sonuçlarını da göreceksiniz...


Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: Hello Games
Yayımcı: Hello Games

Sürüm Adı: No_Mans_Sky_Echoes-Razor1911
Boyut: 13,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/p304xstmusmp/rzr-nomanskyechoes440.iso.html
https://nitroflare.com/view/FBC2AD3E4A90949/rzr-nomanskyechoes440.iso
https://drop.download/novuci2e5hjt