No Mans Sky Season2-Razor1911

Klasik bilim kurgudan sevdiğimiz macera ve hayal gücünden ilham alan No Man's Sky, benzersiz gezegenler ve yaşam biçimleriyle ve sürekli tehlike ve aksiyonla dolu, keşfedilecek bir galaksi sunuyor.
No Man's Sky'da her yıldız, her biri yaşamla dolu gezegenlerin yörüngesinde dönen uzak bir güneşin ışığıdır ve istediğiniz herhangi birine gidebilirsiniz. Yükleme ekranları ve sınırlar olmadan derin uzaydan gezegen yüzeylerine sorunsuz bir şekilde uçun. Prosedürel olarak oluşturulmuş bu sonsuz evrende, başka hiçbir oyuncunun daha önce görmediği ve belki de bir daha asla göremeyeceği yerleri ve yaratıkları keşfedeceksiniz. Şimdi dahil ... Lansmandan bu yana tüm önemli güncellemelerle oynayın: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, The Abyss , Visions, 2.0 BEYOND güncellemesi, Synthesis, Living Ship, Exo Mech, Desolation ve 3.0 güncellemesi, ORIGINS, Next Generation ve Companions.
Paylaşılan bir evrenin merkezine destansı bir yolculuk sizi bekliyor, tek başınıza veya arkadaşlarınızla keşfetmenize, ticaret yapmanıza, savaşmanıza ve hayatta kalmanıza olanak tanıyor Destansı bir yolculuğa çıkın Galaksinin merkezinde sizi ona doğru bir yolculuğa çeken karşı konulamaz bir nabız yatıyor. kozmosun gerçek doğasını öğrenin. Ancak, düşman yaratıklarla ve acımasız korsanlarla karşı karşıya kaldığınızda, ölümün bir bedeli olduğunu ve hayatta kalmanın geminizi, silahınızı ve kıyafetinizi nasıl geliştireceğinize bağlı olarak yapacağınız seçimlere bağlı olacağını bileceksiniz. Gökyüzü size kalmış. Zayıfları avlayan ve zenginliklerini alan bir savaşçı olacak mısınız, yoksa korsanları ödülleri için mi alacaksınız? Geminizi hız ve silah için yükseltirseniz güç sizindir.


Veya bir tüccar? Unutulmuş dünyalar hakkında zengin kaynakları bulun ve en yüksek fiyatlar için kullanın. Daha fazla kargo alanına yatırım yapın ve büyük ödüller kazanın.
Ya da belki bir kaşif? Bilinen sınırların ötesine geçin ve daha önce kimsenin görmediği yerleri ve şeyleri keşfedin. Daha uzağa zıplamak için motorlarınızı yükseltin ve dikkatsizleri öldürecek toksik ortamlarda hayatta kalmak için takımınızı güçlendirin. Yolculuğunuzu paylaşın Galaksi yaşayan, nefes alan bir yerdir. Ticaret konvoyları yıldızlar arasında seyahat eder, gruplar bölge için yarışır, korsanlar dikkatsizleri avlar ve polis sürekli izler. Diğer tüm oyuncular aynı galakside yaşıyor ve keşiflerinizi onlarla bilinen bir alanı kapsayan bir harita üzerinde paylaşmayı seçebilirsiniz. Belki kendi eylemlerinin sonuçlarını da göreceksin…


Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: Hello Games
Yayıncı: Hello Games

Sürüm Adı: No_Mans_Sky_Season2-Razor1911
Boyut: 10.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/837E7CEC323D6EF/rzr-nomanskyseason2v340.iso
https://dropapk.to/qjvvlpaf1770/rzr-nomanskyseason2v340.iso
https://turb.cc/ytfan06e0c4b/rzr-nomanskyseason2v340.iso.html