Nickelodeon All-Star Brawl 2 v1 7 0-TENOKE

Nickelodeon All-Star Brawl 2, SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Squidward Tentacles, Jimmy Neutron ve daha fazlası gibi tüm yeni karakterleri içeren şimdiye kadarki en büyük ve en iyi dövüş karakter kadrosuyla mücadele etmenize olanak tanıyor!
En sevdiğiniz dövüşçüleri seçin, benzersiz hareket setlerinde ustalaşın ve arkadaşlarınızla veya benzersiz, haydut benzeri bir oyuncu kampanyasında son darbeyi indirmek için yepyeni güçlü Süperleri kullanın!


Özellikler:
• Yeni Tek Oyunculu Senaryo: Danny Phantom'un baş kötü adamı Vlad Plasmius'un Nickelodeon evrenini ele geçirmesini engellemek için savaşırken becerilerinizi test edin!

• Tamamen Yeni Oynanış: Yeni ve yenilenmiş görseller, tüm oyun seviyeleri için yeni sesler, animasyonlar, modlar, aşamalar, mekanikler, alay hareketleri ve hareket setleriyle buluşuyor!
• Sinematik Süperler: Rakiplerinize yıkıcı darbeler indirmek için dövüşçülerinizi inanılmaz yeni animasyonlu süperlerle güçlendirin!
• Yeni ve Geliştirilmiş Dövüşçüler: Nickelodeon All-Star Brawl 2'nin kadrosu her zamankinden daha iyi ve her benzersiz karakterin oynanışında daha fazla çeşitlilik var. Yepyeni Nickelodeon savaşçılarının yanı sıra hayranların geri dönen favorileriyle savaşın!


Tür: Aksiyon
GeliÅŸtirici: Fair Play Labs
Yayımcı: GameMill Entertainment

Sürüm Adı: Nickelodeon.All-Star.Brawl.2.v1.7.0-TENOKE
Boyut: 8,3 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/05etrlphik36/tenoke-nickelodeon.all-star.brawl.2.v1.7.0.iso.html
https://drop.download/e8yoo6ia77sv