HOT WHEELS UNLEASHED 2 Turbocharged-RUNE


TEKRAR YAPTIK!İlk bölümün harika olduğunu düşünüyorsanız kemerlerinizi bağlayın çünkü inanılmaz yeni özelliklerle sizi şaşkına çevireceğiz!EĞLENCENİZ İÇİN DAHA FAZLA TEKERLEK İlk önce ilk şey: sanal rafınızda yer açın çünkü daha fazlasına erişebilirsiniz 130'dan fazla araç ve daha da fazla çeşit! Evet, yalnızca Hot Wheels™ Originals değil, aynı zamanda Hot Wheels™ Monster Trucks ve eğlence dünyasından araçlar da var. Artık her pistte en stratejik şekilde yer almak için her biri kendine özgü yarış stiline sahip motosikletlere ve ATV'lere de binebilirsiniz!
Araçların kategorisini, performanslarını doğrudan etkileyecek özel beceri ağacıyla yükseltilebilecek yepyeni bir sistem tanımlayacak. Arabanızın durdurulamaz hale gelmesini izleyin!
EV ARANACAK YENİ YERLER İster banliyödeki bir evin arka bahçesi, ister Vahşi Batı'daki bir köydeki mini golf sahası olsun, pistleriniz en büyüleyici ortamlarla çevrelenecek!
Yepyeni 5 mekanı keşfedin, sırlarını öğrenin; hem orada hem de podyumda kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz.
Yeni araziler, yarışlarınızı daha da heyecanlı ve zorlu hale getirecek bir başka harika yeni giriş. Çim, kum ve daha fazlası aracın yol tutuşunu doğrudan etkileyecektir: sürüşünüzü seçerken aklınızda bulundurmanız gereken bir şey. Strateji artık daha da büyük bir rol oynuyor! HAREKETLERİNİZİ GÖSTERİN Rakiplerinizi büyük bir zaferle etkilemeden önce, yeni çılgın hareketlerle onları suskun bırakın! Drift ve Boost'a ek olarak artık Yanal Atılma ve Tek veya Çift Atlama yeteneklerinizi de gösterebilirsiniz. Rakiplerinize çarpmak ve onları pistten çıkarmak için bunları akıllıca ve doğru zamanda kullanın… ya da sadece bu engellerden kaçınmak için!
Ve yeni Jump'larla önünüzdeki trafiği atlayabilir ve ayrıca yeni gizli kısayollar bulabilirsiniz!



TAM İSTEDİĞİNİZ GİBİ Her yarışı saf adrenaline dönüştüren cesur bir adam mısınız? Ya da belki sınırlarını zorlamayı seven bir tipsiniz? “Büyük kazaların hayranı” mı dediniz? HOT WHEELS UNLEASHED™ 2 - Turbocharged tüm bunları ve çok daha fazlasını masaya getiriyor. Hem çevrimdışı hem de çevrimiçi "eğlence"nin sizin için anlamı ne olursa olsun farklı oyun modları. YARATICILIĞINIZI ORTAYA ÇIKARIN! En beğenilen editörler geri döndü! Güçlü Parça Düzenleyici ile hayallerinizdeki parçayı yaratın veya topluluktaki en iyi eserleri kullanın!
Ve tabii ki güzel pistler harika arabaları gerektirir. İhtiyacınız olan şey yeni ve geliştirilmiş Tasarım Düzenleyicisidir: Çıkartma Düzenleyici gibi yeni araçlarla, şaheserinizi yaratmak için desenleri ve şekilleri tasarlayıp kaydedebilirsiniz. En iyisinin hayal gücünüzden çıkacağından eminiz!
Kelimenin tam anlamıyla yepyeni bir hikaye. Yeni kampanya modu yepyeni ve orijinal hikaye odaklı bir macera sunuyor! Şehir saldırı altında ve onu yaratıklardan yalnızca siz kurtarabilirsiniz. Nasıl? Kolay, heyecan verici özel yarışları ve mücadeleleri kazanmak! Tamam, aslında o kadar kolay olmayacak… ama kesinlikle heyecan verici olacak! O halde sadece kazanan değil, gerçek bir kahraman olmaya hazırlanın!


Tür: Aksiyon, Macera, Yarış, Simülasyon, Spor
Geliştirici: Milestone Srl
Yayımcı: Milestone Srl

Sürüm Adı: HOT.WHEELS.UNLEASHED.2.Turbocharged-RUNE
Boyut: 14,3 GB
Bağlantılar: STEAM |

 




Kod:
https://trbbt.net/biqmy5sgzxkw/rune-hot.wheels.unleashed.2.turbocharged.iso.html
https://nitroflare.com/view/99A937A1E6D4F6A/rune-hot.wheels.unleashed.2.turbocharged.iso
https://drop.download/agb8da66dqqi