HOT WHEELS UNLEASHED-CODEX

Hot Wheels™ evrenindeki en iyi araçları toplayın, muhteşem pistler inşa edin ve nefes kesici yarışlara dalın.KOLLEKTÖR YA DA SANATÇI? HEM en ikonik ve aranan Hot Wheels™ araçları sizi bekliyor. Onları tam hızda yarıştırmaya hazır olun!HER ZAMAN KOŞUŞ Harika yarışlarda yarışarak becerilerinizi kanıtlayın ve saf eğlenceye hazır olun! Drift yapın, güçlendiriciyi şarj edin ve kendinizi muhteşem döngülere bırakın. Ama dikkat et! Eğer çok yavaşsanız yerçekimi işini yapacaktır.
Zorluk ne kadar büyükse, zafer de o kadar büyük olur.
2 oyuncu için bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınızla yan yana yarışın veya çevrimiçi meydan okumalarda 12'ye kadar rakiple yüzleşin.PARKINIZIN ŞEKLİNİ OLUŞTURUNYarışlarınıza ev sahipliği yapmak için beklemek, her nesnenin birer nesne haline gelebileceği, kendine özgü özellikleri olan muazzam etkileşimli ortamlardır. parkurun ayrılmaz parçası.



Şimdiye kadarki en heyecan verici parça düzenleyici ile yaratıcılığınızı serbest bırakın! Sizi çevreleyen şeylerden yararlanarak parkurunuzu oluşturun ve yarış parkurunun içinde ve dışında harika düzenler oluşturun. İkonik "turuncu parçayı" bükün ve gerin, yarışlarınız için inanılmaz bir eğlence parkı yapmak için halkalar, özel güçlendiriciler, engeller ve özel öğeler ekleyin. DÜNYADA YARIŞ Kendi kişisel odanızı, oyun sırasında toplayacağınız çok sayıda öğeyle donatın. macera ve içindeki en muhteşem yarışlara ev sahipliği yapın.


Tür: Yarış
GeliÅŸtirici: Milestone Srl
Yayımcı: Milestone Srl

Yayın Adı: HOT.WHEELS.UNLEASHED-CODEX
Boyut: 17.1 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:

https://nitro.download/view/B728EDFCDC9CD7F/codex-hot.wheels.unleashed.iso
https://drop.download/tm7tk9evmpop/codex-hot.wheels.unleashed.iso
https://turb.cc/ujv6h2nt6a3j/codex-hot.wheels.unleashed.iso.html
https://rg.to/file/9e8cdb2786339d33ad8520744925126a/codex-hot.wheels.unleashed.iso.html