Ghostrunner 2-FLT

Ghostrunner olaylarından bir yıl sonraki, merakla beklenen hardcore FPP slasher setinde kan akacak. İnsanlığın son sığınağı olan Dharma Kulesi'ni yöneten zorba Keymaster'ın düşüşünden sonra geçen kıyamet sonrası siberpunk geleceğinde maceraya çıkın. Jack, Dharma Tower'ın dışında toplanan ve insanlığın geleceğini şekillendiren şiddet yanlısı yapay zeka tarikatıyla mücadele etmek için geri döndü.


İnanılmaz katana savaş mekaniği, Dharma Tower'ın ötesindeki dünyanın daha derin bir keşfi, karmaşık motosiklet bölümleriyle doğrusal olmayan seviyeler, heyecan verici yeni modlar ve Ghostrunner'da sevdiğiniz tüm aksiyonlar. Ayrıca, boss dövüşleri daha interaktif olup, oyunculara en zorlu rakiplere karşı yapılan savaşlarda nasıl hayatta kalacaklarını seçme özgürlüğü veriyor.
Ultimate Olun Cyber ​​Ninja
Ghostrunner 2, oyuncuların daha yaratıcı olmasına ve en zorlu karşılaşmaları bile daha kolay erişilebilirlikle üstlenmesine olanak tanıyan yeni beceriler sunuyor. Ancak Ghostrunner 2'deki düşmanlar, kendilerine karşı kullanılan becerilere benzersiz şekilde bağlı olarak davranır ve her karşılaşmada yeni bir meydan okuma sunar. Oyuncu ilerleme sistemi tamamen yeniden tasarlandı ve oynanışı deneme ve kişiselleştirme fırsatları sağlandı.

Sürükleyici, Zihin Bükücü Özellikler
Hayatta kalmayı umuyorsanız Siber Boşlukta ustalaşın. Patlayan variller, yıkılabilir duvarlar, yararlı tarafsız varlıklar ve savaşı heyecan verici ve taze tutan sayısız iyileştirme dahil olmak üzere etkileşimli ortamlardan geçerken zorlu, yeni düşmanlarla mücadele edin. Yeterince alamıyor musun? Yeni diyalog sistemiyle hikayeyi daha da derinlere dalın ve hikayeyi anlatın.

Cybervoid'in Sesleri
Daniel Deluxe, We Are Magonia, Gost, Dan Terminus ve Arek Reikowski'den yeni müzikler içeren büyüleyici synthwave film müziğini dinlerken rakiplerinizi yok ederken insanlığı şık bir şekilde kurtarın.



Tür: Aksiyon
GeliÅŸtirici: One More Level
Yayımcı: 505 Games

Sürüm Adı: Ghostrunner_2-FLT
Boyut: 32,7 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://trbbt.net/shlgtbmraqrb/flt-ghostrunner_2.iso.html
https://nitroflare.com/view/FF909F4386E5FF0/flt-ghostrunner_2.iso
https://drop.download/kzkncpwzylnv



​