Ghostrunner Neon-CODEX

Ghostrunner , korkunç, siberpunk bir mega yapıda kurulmuş , yıldırım hızında aksiyonla dolu, sert bir FPP slasher oyunudur . Dünyanın sonu gelen bir felaketten sonra insanlığın son sığınağı olan Dharma Kulesi'ne tırmanın. Aşağıdan yukarıya doğru ilerleyin, zalim Keymaster ile yüzleşin ve intikamınızı alın.
Bu kule şehrin sokakları şiddet dolu. Anahtar Ustası Mara, demir yumrukla ve insan yaşamına çok az saygı göstererek yönetir.
Kaynaklar azaldıkça, güçlüler zayıfları avlar ve kaos, kalan az düzeni tüketmekle tehdit eder. Belirleyici son duruş geliyor. İnsanlığın nesli tükenme eşiğine gelmeden hemen önce işleri yoluna koymak için son bir girişim.


Şimdiye kadar yaratılmış en gelişmiş bıçaklı dövüşçü olarak, her zaman sayıca üstünsünüz ama asla üstün değilsiniz. Tek moleküllü bir katana ile düşmanlarınızı dilimleyin, insanüstü reflekslerinizle mermilerden kaçının ve
galip gelmek için çeşitli özel teknikler kullanın .

Tek vuruşta tek öldürme mekaniği, savaşı hızlı ve yoğun hale getirir. Ölümle hiç bitmeyen bir dansa korkusuzca katılmak için üstün hareketliliğinizi (ve sık kontrol noktalarınızı!) kullanın.
Ghostrunner benzersiz bir tek oyunculu deneyim sunar: hızlı tempolu, şiddetli dövüş ve bilim kurgu ile kıyamet sonrası temaları harmanlayan orijinal bir ortam. Zaten sona ermiş bir dünyanın ve hayatta kalmak için savaşan sakinlerinin hikayesini anlatıyor.


Tür: Aksiyon
GeliÅŸtirici: One More Level, 3D Realms, Slipgate Ironworksâ„¢, Hepsi Bir Arada! Oyun
Yayıncısı: 505 Oyunlar

Yayın Adı: Ghostrunner.Neon-CODEX
Boyut: 13.3 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/BB3A712C0A0B6F3/codex-ghostrunner.neon.iso
https://drop.download/y56nifsmhf1c/codex-ghostrunner.neon.iso
https://turb.cc/8nyqyp2i0t5x/codex-ghostrunner.neon.iso.html
https://rg.to/file/bb7aae01f883455f13e160c7479f490e/codex-ghostrunner.neon.iso.html