Ereban Shadow Legacy-RUNE

Ereban: Shadow Legacy, unutulmuş bir ırkın son soyundan gelen Ayana olduğunuz, hızlı tempolu bir gizli platform oyunudur. Geçmişiniz hakkındaki gerçeği ve ölmekte olan, ahlaki açıdan gri bir evreni kurtarmanın anahtarını ortaya çıkarmak için mistik gölge güçlerinden ve yüksek teknoloji ürünü cihazlardan yararlanın ve kaçının veya öldürün. Mirasınız ne olacak?
Gölge Birleştirme yeteneği ile eşi benzeri görülmemiş bir gizlilik ve gölge kombinasyonunu deneyimleyin . Gölgelere dalın ve duvarlara tırmanmak, erişilemeyen yerlere ulaşmak, siperden saldırmak veya görünmeden ilerlemek için gölgelerin arasında özgürce hareket edin.
Daha ölümcül ve öldürücü olmayan gölge güçleri öğrenmek, yüksek teknoloji ürünü aletler üretmek ve Helios hatlarına sızmak ve ne sakladıklarını araştırmak için tüm bunları çevikliğinizle birleştirmek için yankıları absorbe edin.
Kaçının veya öldürün. Yedekleyin veya tüketin. Karar sizin: Gerçeği ortaya çıkarmak için ne kadar ileri gitmeye hazırsınız?


Her seviyeye kendi oyun tarzınızla yaklaşın. Eylemlerin iyinin ve kötünün ötesine geçtiği bu bilim kurgu evreninde bir hayalet gibi hareket etmek veya ölümcül bir gölge gibi saldırmak için güçlerinizi kullanın.
Cansız şehirlerin kalıntılarını keşfedin, antik tapınaklara oyulmuş bilim kurgu tesislerine sızın ve kim olduğunuzun ve halkınıza ne olduğunun gizemini çözmek için ittifaklar kurun.


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Baby Robot Games
Yayımcı: Baby Robot Games

Sürüm Adı: Ereban.Shadow.Legacy-RUNE
Boyut: 3,2 GB
Bağlantılar: STEAM |



 




Kod:
https://tbit.to/9fm39l46x1l2/rune-ereban.shadow.legacy.iso.html
https://drop.download/ucf94gq5ao68