Deadlink v1.1.21878-TENOKE


Deadlink, roguelite unsurlara sahip bir siberpunk FPS'dir. Deneysel Deadlink projesine dahil edilen elit bir ajansınız. Dünyanın en güçlü şirketlerinin planlarını engellemek için sıkışık gecekondu mahalleleri, çarpık laboratuvarlar, kirli depolar ve gösterişli ofis binaları arasında savaşarak otonom bir savaş mermisine pilotluk yapın. Ölümcül bir cephanelik kullanın, becerilerinizi ve teknolojinizi yükseltin, yıkılabilir ortamları harap edin ve kurumsal kar marjlarını azaltın; üstelik tüm bunları aynı anda yapın. Kurumsal Güvenlik Ajansı'nın en büyük silahı sizsiniz ve şirketlerin ve onların şüpheli anlaşmalarının hiç de güvenli olmadığından emin olmak sizin göreviniz. Karargahtaki ekibin sizi desteklemesiyle, inandırıcı inkar edilebilirliğe sahip bir askeri operasyonun, umutsuz bir davanın maliyetinin çok altında bir maliyetle işleri düzeltebileceği çatışmanın içine atılırsınız.


Merminizi güçlü silah teçhizatlarıyla donatın. Yıkım yoluna girerken çeşitli kombinasyonları deneyin. Düşmanlarınızı uzaktan keskin nişancılıkla vurmak, onları durum etkileriyle zayıflatmak mı, yoksa sadece silahlarınızı ateşleyerek mi saldırmak istiyorsunuz? Oyun tarzınız ne olursa olsun, iş için doğru kiti bulabilirsiniz.
Her rastgele çalışma farklı olacaktır, ancak bir şey asla değişmez: Sayıca üstün olacaksınız. Hızlanırken, zıplarken ve çevreyi kendi yararınıza kullanırken ayaklarınızın üzerinde düşünmeye hazır olun. Bir saniye bile hareket edemezsin.
Düşmanlarınızın size atacak mermi ve ceset sıkıntısı yok. Ama sen de beceriksiz değilsin. Elbette orada burada bir savaş mermisi kaybedebilirsiniz, ancak bir sonraki merminiz daha da zorlu olacak. Her yeni koşuya güçlendirilmiş beceriler ve ölümcül ateş gücüyle başlayın!



Tür: Aksiyon, Bağımsız
Yapımcı Geliştirici: Gruby Entertainment
Yayımcı: SuperGG.com

Sürüm Adı: Deadlink.v1.1.21878-TENOKE
Boyut: 5 GB
Bağlantılar: STEAM |



 





Kod:
https://trbbt.net/xxojuuiwg1k5/tenoke-deadlink.v1.1.21878.iso.html
https://nitroflare.com/view/3ABF45E776E20AC/tenoke-deadlink.v1.1.21878.iso
https://drop.download/zqmp26kib770