Chorus-CODEX

Bir zamanlar Çember'in en ölümcül savaşçısı, şimdi ise en çok aranan kaçakları olan Nara'yı, onu yaratan karanlık tarikatı yok etme arayışında kontrol altına alın. Uzay savaşı nişancısının gerçek bir evriminde yıkıcı silahların ve akıl almaz yeteneklerin kilidini açın. Duyarlı yıldız savaşçısı Forsaken ile birlikte antik tapınakları keşfedin, heyecan verici sıfır-g savaşına katılın ve uyanmakta olan gerçekliğimizin ötesine geçin. KAZANMA YOLCULUĞU Perili geçmişiyle yüzleşen bir as pilotu Nara'ya ve duyarlı gemisi Forsaken'a liderlik edin. Her ne pahasına olursa olsun Çember'e ve liderleri Büyük Peygamber'e karşı direniş güçlerini birleştirmek için savaşırken, kurtuluş arayışları onları galaksinin ötesine ve gerçekliğin sınırlarının ötesine götürecektir.
VOID ÖTESİNE GİRİŞ Gizemlerle dolu ve çatışmalarla dolu yeni ve karanlık bir evrene girin. Genişleyen uzay istasyonları ve bizimkinin ötesindeki garip varoluş uçakları gibi destansı yerleri keşfedin. Destansı kozmik manzaralardan dar kristal koridorlara kadar heyecan verici sıfır-g it dalaşlarına katılın. Chorus, uzay keşfinin ölçeğini ve görüntüsünü çılgın, hızlı aksiyonla dengeler.
TEK PİLOT, TEK GEMİ, TEK YAŞAYAN SİLAH Güçlü ve farklı silahlara ve savaş yükseltmelerine ulaşın. Devasa düşman ordularını alt etmek ve devasa zırhlıları devirmek için geminizin benzersiz drift mekaniğinde ve ekstra duyusal algılama, ışınlanma ve telekinezi gibi ölümcül zihin bükme yeteneklerinde ustalaşın. Nihai canlı silah olmak için güçlerinizi birbirine zincirleyin.



ÖZELLİKLERİ:

  • Zorlayıcı bir tek oyunculu deneyim
  • KiÅŸisel bir kurtuluÅŸ yolculuÄŸunda iki kahraman Nara ve onun duyarlı yapay zeka arkadaşı ve yıldız savaşçısı Forsaken olarak oynayın
  • Klasik uzay niÅŸancılarının ruhunu geliÅŸtiren hızlı, çılgın aksiyonu deneyimleyin
  • Çember'e ve onların uÄŸursuz lideri Büyük Peygamber'e karşı direniÅŸ güçlerini birleÅŸtirmek için savaşın
  • Düşman yıldız savaşçıları, devasa savaÅŸ gemileri ve bilinmeyen Void varlıkları ordularıyla yüzleÅŸin
  • Sıfır g it dalaÅŸlarında yıkıcı silahları ve yetenekleri geri alın, yükseltin ve kullanın
  • Gizem ve çatışmalarla dolu yeni ve karanlık bir bilim kurgu evrenini keÅŸfedin
  • Kozmik manzaralardan geniÅŸleyen uzay istasyonlarına kadar 4K'da muhteÅŸem yeni nesil bilim kurgu görsellerinin keyfini çıkarın



Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Deep Silver Fishlabs
Yayımcı: Deep Silver

Yayın Adı: Chorus-CODEX
Boyut: 30.5 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/F88CAF36DA93535/codex-chorus.iso
https://drop.download/67ctmbgz8m0g/codex-chorus.iso
https://turb.cc/jo4wom8n5cjr/codex-chorus.iso.html
https://rg.to/file/775975b860097d50a0e500d72f1ea77c/codex-chorus.iso.html