Orcs Must Die 3-CODEX + Network Fix-CODEX


Orklar Ölmeli! 3 , daha önce hayal bile edilemeyecek bir ölçekte ork katliamı kargaşası başlatır. Tek başınıza veya yanınızda bir arkadaşınızla, kendinizi devasa bir tuzak ve silah cephaneliği ile donatın. Ödüllü serinin bu uzun zamandır beklenen devam oyununda iğrenç ork ordularını dilimleyin, yakın, fırlatın ve zaplayın.
Seride yeni olan War Scenarios, oyuncuları şimdiye kadar toplanmış en büyük ork ordularıyla karşı karşıya getiriyor. Monte Edilebilir Savaş Makineleri, oyunculara iğrenç davetsiz misafirleri havaya kaldırmak, bıçaklamak, karbonize etmek ve parçalamak için gerekli ateş gücünü verir.


Her Şeyden Daha Fazlası - Orklar Ölmeli! 3, hayranların ilk iki oyun hakkında sevdiği her şey ve daha fazlası. Daha fazla ork, daha fazla tuzak, daha fazla silah, daha fazla yükseltme ve daha da iyi görünüm. En az on bire kadar kranklanmış.
Yeni Hikaye - Orcs Must Die'den 20 yıl sonra geçen yepyeni bir hikayeyi oynayın! 2, Savaş Büyücüsü ve Büyücünün düzeni yeniden kurduğu ve yeni genç çıraklar yetiştirdiği yer.
Savaş Senaryoları - Tüm yeni Savaş Senaryoları, ilk olarak Orcs Must Die'da ortaya konan büyük ölçekli vaadini yerine getiriyor! Kaleleri çevreleyen savaş alanlarında ezici ork ordularıyla karşı karşıya gelin. Yüzlerce güçlü ork dalgasını duvarları aşmadan ve yarığınıza çarpmadan önce inceltin.
War Machines - Bu sürüleri idare etmek için yeni ölüm ve yıkım silahlarına ihtiyacınız olacak. Savaş Makineleri, büyük ölçekli tuzaklardır. Mega çevirme tuzağınızı kurun ve düzinelerce paçavra ork fırlatın. Mega bomlu namlu fırlatıcınızı monte edin ve piroteknik zaferi serbest bırakın.
It Never Stops - Hikaye tamamlandıktan çok sonra ork lejyonları gelmeye devam ediyor. Haftalık Mücadeleler aracılığıyla ork katleden şöhret salonuna adınızı kazıyın veya Sonsuz Mod'da ne kadar süre hayatta kalabileceğinizi görün.
Sert Adımlar Atın - Orklar Ölmeli! 3, korkunç uçan düşmanlar, kahramanca savaş muhafızları ve tabii ki ork imhası için daha fazla araç dahil olmak üzere, Drastic Steps kampanyası ve içeriğiyle birlikte gelir!
Scramble to Survive - Yeni Scramble Mode, sizi giderek daha zor ve uğursuz numaralarla gelişen aşağılık orklarla karşı karşıya getiriyor. Ancak hayatta kaldığınız her seviyede, savaşmak için kendi değiştiricilerinizi toplarsınız!


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı, Strateji
GeliÅŸtirici: Robot Entertainment
Yayımcı: Robot Entertainment

Sürüm Adı: Orcs.Must.Die.3-CODEX
Boyut: 8.6 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitro.download/view/0CDAE86CB087E56/codex-orcs.must.die.3.iso
https://drop.download/0qu4ttol0dy4/codex-orcs.must.die.3.iso
https://turb.cc/qt7b00q6fpdc/codex-orcs.must.die.3.iso.html
https://rg.to/file/b37c5000c73e775c6fb190917e3cf53e/codex-orcs.must.die.3.iso.html


Network.Fix



Kod:
Network.Fix
https://nitro.download/view/EE95BAC38540A30/Orcs.Must.Die.3.Network.Fix-CODEX.rar
https://drop.download/t1p0slensfef/Orcs.Must.Die.3.Network.Fix-CODEX.rar
https://turb.cc/asnjwb6q051p/Orcs.Must.Die.3.Network.Fix-CODEX.rar.html
https://rg.to/file/539b79491c9fa6844f9a1cfc5f388056/Orcs.Must.Die.3.Network.Fix-CODEX.rar.html