Aztech Forgotten Gods-SKIDROW

Aztech Forgotten Gods, devasa Unutulmuş Tanrılarla savaşan genç bir kadın olan Achtli'yi takip eden siber-taş aksiyon-macera oyunudur. Uzak geleceğin Mezoamerikan metropolünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için, uzun zaman önce unutulmuş eski bir eser kullanarak şehirde güç ve zarafetle uçarken, Tanrıların gücünü onlara çevirmek zorunda kalacak.


Canlandırıcı dikeylik ve hareketlilik: Keşfedilmeye hazır bir şehirde eski sırları ortaya çıkarmanızı sağlayacak gizemli teknoloji ile kendinizi harekete geçirin.
Eşsiz bir fütüristik Mezoamerikan ortamı: Yüzyıllardır taş bir metropol olarak gelişen, teknolojik olarak gelişmiş, ancak köklü bir şekilde eski geleneğe dayanan modern bir Aztek şehrini keşfedin.
Devasa patronlar: Aztek panteonundan tanrılara benzeyen devasa yaratıklara karşı heyecan verici savaşlarda yüzleşin.
Derinden kapsamlı anlatım: Achtli'ye şehrini Unutulmuş Tanrılardan korumak için savaşırken kıvrımlar, dönüşler ve yüksek oktanlı aksiyonla dolu duygusal bir yolculuğa katılın.
Aztek Mitolojisine canlandırıcı bakış açısı: Büyüleyici bir Mezoamerikan esintili dünyaya dalın ve Aztek ilmini daha önce hiç görmediğiniz şekilde görün.


Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Lienzo
Yayımcı: Lienzo

Sürüm Adı: Aztech.Forgotten.Gods-SKIDROW
Boyut: 1,6 GB
Bağlantılar: STEAM |





Kod:
https://nitro.download/view/E7F9BD2239B9F91/sr-aztechforgottengods.iso
https://drop.download/jonlky5qlmh2/sr-aztechforgottengods.iso
https://turb.cc/rjju09k04bvn/sr-aztechforgottengods.iso.html