Aliens Dark Descent-RUNE

Aliens : Dark Descent'te , Lethe Gezegeni'nde korkunç bir Xenomorph salgınını durdurmak için sertleştirilmiş Colonial Marines ekibine komuta edin. İkonik Xenomorph'lara, doyumsuz Weyland-Yutani Corporation'ın haydut ajanlarına ve Alien serisinde yeni olan bir dizi korkunç yaratığa karşı gerçek zamanlı savaşta askerlerinize liderlik edin.
Sen komutansın. Onlar senin silahın.
Büyük açık seviyelere sızın ve ekibinizle düşmanları yok edin, emirleri bir düğmeye dokunarak stratejik ve sezgisel olarak gönderin. Ölüm kalıcı olduğu için düşmanlarınız sizi avlarken taktiklerini eylemlerinize göre uyarlayacağından dikkatli olun. Eylemlerinizin seviyeleri sonsuza kadar etkilediği kalıcı bir dünyada hayatta kalmak, kısayolları ortaya çıkarmak, güvenli bölgeler oluşturmak ve hareket izleyicileri kurmak için benzersiz yollar oluşturun.


Ekibinizi farklı sınıf seçenekleriyle özelleştirin. Hain bölgelerdeki yüksek riskli görevler için askerlerinize benzersiz yetenekler ve silah, zırh ve yeteneklerden oluşan bir cephanelik ile seviye atlayın ve uzmanlaştırın. Yeni teknoloji araştırmak ve ekibinizi daha da geliştirmek için üssünüzü geliştirin.
Kaynaklarınızı akıllıca yönetin ve insanlığın şimdiye kadar karşılaştığı en ölümcül yaratığı zekice alt etmek için hesaplanmış riskler alın. Siz ve ekibiniz çok geç olmadan salgını durdurabilir misiniz?
• Haydut insan komandoları ve bu Alien hikayesine özgü yepyeni bir tehdit de dahil olmak üzere Facehugger'lardan Praetorian'lara, Alien Queens'e ve çok daha fazlasına kadar ikonik Xenomorph yaratıklarına karşı sürükleyici bir orijinal Alien hikayesinde yüzleşin
• Stratejik liderlik yapın ve görevden takım taktiklerini değiştirin kalıcı ekip kayıplarını ve zihinsel çöküntüleri önlemek için askerlerinizin sağlığını, kaynaklarını ve akıl sağlığını dikkatli bir şekilde yönetin
• Kalıcı bir dünyada hayatta kalmak için benzersiz yollar oluşturun , kısayolları ortaya çıkarın, güvenli bölgeler oluşturun ve bir adım önde olmak için hareket izleyicileri kurun bu yaratıklar
• Oluşturulan mangaları toplayın ve seviyelendirinDüzinelerce uzmanlık, benzersiz yetenekler ve silahlarla 5 başlangıç ​​Deniz Piyadesi sınıfı.


Tür: Aksiyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Tindalos Interactive
Yayıncı: Focus Entertainment

Sürüm Adı: Aliens.Dark.Descent-RUNE
Boyut: 30,4 GB
Bağlantılar: STEAM |





Kod:
https://turb.pw/2tsf9ghce5ub/rune-aliens.dark.descent.iso.html
https://nitroflare.com/view/C8E897874EC89E6/rune-aliens.dark.descent.iso
https://drop.download/krt3liymllxo