Age of Empires III Definitive Edition Knights of the Mediterranean-Razor1911

Akdeniz Şövalyeleri, Age of Empires III: Definitive Edition'a, İtalya ve Malta Uygarlıkları'nın eklenmesi, yepyeni gündelik dostu Tycoon Oyun Modu ve ilk Tarihsel Haritalar seti dahil olmak üzere çok sayıda yeni içerik getiriyor. tarihi bir bükülme ile sonsuz tekrar oynanabilirlik.


2 Yeni Medeniyetler
Malta:
Eşsiz tahkimatlarla Akdeniz'i saldırılara karşı koruyun, saldırıları savuşturmak için parlak zırhlar takın ve Sabit Silahlarla rakiplerinizi uzaktan bombalayın. Ateş Atıcılar ve büyük kılıçlar savaşları kazanır, ancak Komutanlığınızın üstün lojistiği savaşları kazanır. Neyse ki, ikisine de sahip olabilirsiniz! Denizde Düzen Kadırgaları ile savaşmak barutu ıslatabilir, ancak Arbalester'larınız buna aldırmaz. Her zaman bir Barut Deposunda yeniden stok yapabilir veya bir düşman ordusu geçtiğinde onu havaya uçurabilirsiniz!

Ä°talya:
Yeni Yerleşimciler her teknolojik atılımla gelişen imparatorluğunuza akın ederken zengin tüccar cumhuriyetlerini, dükleri ve Papalık eyaletlerini birleştirin ve ücretsiz bina inşa etmek için Mimarları kullanın! Ekonominizi optimize etmek ve hızlı bir kâr elde etmek için Lombard'a yatırım yapın veya yüksek bir Bazilika inşa edin ve ordunuzu güçlendirmesi ve tamamlaması için Papalık askerleri gönderin. Rakipleri Bersaglieri'nin pususuna çekmek için kalkanlı Pavisier'leri kullanın veya Elmetti'nin mızraklarını indirip gürleyen bir hücumla günü taşımasına izin verin! Yepyeni Tycoon Oyun Modu
Tycoon:
Tycoon, askeri tahakküme karşı ekonomik üstünlüğe odaklanan yepyeni, sıradan bir arkadaş canlısı oyun modudur. Kafa kafaya oynama baskısından kurtulan bu yeni mod, oyuncuların daha sonra Age of Empires III: Definitive Edition boyunca diğer oyun modlarında yararlanabilecekleri ekonomik stratejileri keşfetmelerine ve güçlendirmelerine olanak tanır. İlk Tarihsel Haritalar
Tarihsel Haritalar:
Tarihsel Haritalar, Rastgele Haritaların yeni bir varyasyonudur. Sonsuz tekrar oynanabilirlik için rastgele oluşturulmuş bu 8 yeni harita, Age of Empires III: Definitive Edition ile Avrupa kıtasındaki en unutulmaz çatışmalardan bazılarına dayanan her harita için benzersiz hedeflere sahip tarihe dalıyor.


  • Ä°talyan SavaÅŸları
  • Seksen Yıl Savaşı
  • Tufan
  • Büyük Türk Savaşı
  • Büyük Kuzey Savaşı
  • Napolyon SavaÅŸları
  • Rus-Türk SavaÅŸları
  • Otuz Yıl Savaşı (MP Özel Diplomasi Modu Haritası)

Tür: Strateji
GeliÅŸtirici: Tantalus Media, Forgotten Empires
Yayımcı: Xbox Game Studios

Sürüm Adı: Age_of_Empires_III_Definitive_Edition_Knights_of_t he_Mediterranean-Razor1911
Boyut: 43,5 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:

Teklink
https://turb.pw/k23tyl8pvl8a/rzr-ageofempire3deknights.iso.html
https://nitro.download/view/A8DFE62CB171411/rzr-ageofempire3deknights.iso


2 Part
https://turb.pw/vcie88s1ua9b/rzr-ageofempire3deknights.part1.rar.html
https://turb.pw/ii0qhvoqgfzq/rzr-ageofempire3deknights.part2.rar.html


https://nitro.download/view/20312EF9EFD3111/rzr-ageofempire3deknights.part1.rar
https://nitro.download/view/72462DF3FA7BBCD/rzr-ageofempire3deknights.part2.rar


https://drop.download/b795lovgl90h/rzr-ageofempire3deknights.part1.rar
https://drop.download/7ktuve2bhve3/rzr-ageofempire3deknights.part2.rar