AETHERIS-TENOKE

GÄ°RÄ°Åž
Roguelite ve masaüstü öğeleri birleştiren sıra tabanlı savaşlar içeren taktiksel bir RPG olan Aetheris'te heyecan verici bir maceraya atılın. Taktiksel becerilerinizi kullanın, unutulmaz ortamları keşfedin ve doymak bilmez Shade'i yenmek için doğru seçimleri yapın ve zorluk yükseldiğinde, çok oyunculu işbirliğinde destek çağrısı yapın!
OYUN
Aetheris'te Vahşi Doğadaki her yolculuk benzersiz bir maceradır. Bu yolu ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla birlikte cesurca yürüyün; kararlarınız, kaderin istekleri ve gizemli varlıkların etkisi kaderinizi şekillendirecek.


ANA ÖZELLİKLER

  • EÅŸsiz bir sanatsal yön : Gerçekten sürükleyici bir deneyim için her biri kendi atmosferine, müziklerine ve hikayesine sahip, el yapımı ve gösteriÅŸli bir Wilderness'ın yedi bölgesine yolculuk yapın.
  • Stratejik Sıra Tabanlı SavaÅŸlar : VahÅŸi yaratıklara karşı taktiksel sıra tabanlı savaÅŸlara katılın. Becerilerinizi stratejik olarak kullanın, düşmanın zayıf noktalarından yararlanın ve zafere ulaÅŸmak için yıkıcı gücü açığa çıkarın. Düşenlerin Ruhları eÅŸliÄŸinde savaşın, ölün ve daha güçlü bir ÅŸekilde ortaya çıkın.
  • KiÅŸiliÄŸe Dayalı Beceri Sistemi : Vazzard'ınız için seçtiÄŸiniz kiÅŸiliÄŸe dayalı olarak çeÅŸitli ve stratejik oyun yaklaşımlarına olanak tanıyan yeni beceriler ve yetenekler öğrenin.
  • Kendi yolunuzu seçin : Tahmin edilemeyen olaylar yolculuÄŸunuzu renklendirecek, beklenmedik karşılaÅŸmalar, fırsatlar ve tehlikeler sunacaktır. Seçimleriniz geliÅŸen hikayeyi derinden etkileyeceÄŸinden yolunuzu akıllıca seçin.
  • Ä°ÅŸbirliÄŸine Dayalı Çok Oyunculu : Dört arkadaÅŸtan oluÅŸan bir grup olarak takım kurun ve daha da büyük zorluklar için VahÅŸi DoÄŸanın tehlikeleriyle yüzleÅŸin! Ä°ÅŸbirliÄŸi yapın ve birlikte hayatta kalın ya da trajik bir ÅŸekilde ölün
  • Gölgeye Karşı Yarış : Tehditkar Shade amansızca sizi takip ederken zaman çok önemlidir. Bir adım önde olun, stratejilerinizi uyarlayın ve yaklaÅŸan karanlığa karşı yarışın.

Tür: Macera, Bağımsız Yapımcı, RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: WILD WITS
Yayımcı: WILD WITS, Hawthorn Games

Sürüm Adı: AETHERIS-TENOKE
Boyut: 5,5 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://trbbt.net/ujpjppfpperv/tenoke-aetheris.iso.html
https://nitroflare.com/view/8C072F2C79F365D/tenoke-aetheris.iso
https://drop.download/h8p5796axsnl