Aeterna Noctis-CODEX

Aeterna Noctis, zorlu bir 2D elle çizilmiş aksiyon platform oyunudur, sizi koltuğunuzun kenarında tutacak heyecan verici bir dövüşe ve becerilerinizi teste tabi tutacak kalp durduran platform bölümlerine sahip bir Metroidvania. Karanlığın Kralı olarak oynayın ve güçlerinizi yeniden kazanmak için epik bir yolculukta 16 bağlantılı bölgeyi keşfedin.


Sayısız yıllar önce, yüce tanrı Kaos Evreni ve Aeterna dünyasını yarattı. Onu farklı ırk ve yaratıklarla doldurduktan sonra, onları yönetmek ve onlara yolu göstermek için güçlü yöneticiler atadı. Ama çok geçmeden, dünyayı kendilerine almaya çalışarak Yaratıcılarına karşı döndüler; ve tebaalarını birbirleriyle savaşan ve böylece savaşa, ölüme ve nefrete yol açan iki grup halinde topladılar.
Her şeye gücü yeten Kaos öfkelendi ve korkunç gazabıyla asi liderlerin üzerine korkunç bir lanet gönderdi. Onları Karanlığın Kralı ve Işığın Kraliçesi olarak adlandırdı ve zamanın sonuna kadar birbirleriyle sonsuza dek savaşmaya mahkum etti. Ölüm bile onları bu felaketten kurtaramazdı, çünkü Kaos onlara Ölümsüzlük Armağanı'nı verdi - böylece biri diğerini yenmeyi başarsa bile yeniden doğarlar ve ebedi savaşlarını sürdürmek için güçlerini yeniden kazanırlardı.
Zorluk seviyesi
Aeterna Noctis dünyası, siz oyuncu oyunda ilerledikçe ve kontrollerde daha fazla deneyim kazandıkça ve yeni becerilerin kilidini açtıkça aşamalı olarak ölçeklenen zorlu bir zorluk sistemine sahiptir. Sizi koltuğunuzun kenarında tutar, her karşılaşmada her zaman bir meydan okuma sunar, aynı zamanda her meydan okumayı tamamladıktan sonra büyük bir gurur duygusuyla sonuçlanır.

Akışkan oyun mekaniği
İlerleme ile ölçeklenen böyle bir zorluk eğrisine sahip bir oyunda, Aeterna Noctis son derece hızlı tepki veren kontrollere sahiptir ve hassas hareket ve savaşa izin verir.

Yüksek mobilite
Sezgisel dünya tasarımı, oyuncuların karakterin hassas hareket kontrollerinden yararlanmalarına olanak tanıyarak her zorluğun üstesinden çeşitli şekillerde gelmenizi sağlar. Oyunda daha yetenekli hale geldikçe, daha da hızlı tamamlama süreleri elde etmenizi sağlar.

Derin, güzel kurgu
Oyuncuları zengin Aeterna Noctis dünyasına sokacak beklenmedik sürprizlerle dolu, inanılmaz anlara sahip sürükleyici ve duygusal bir hikayeye sahip.


Aeterna Noctis'te Geleneksel 2D Sanat Dünyası inşası, oyundaki her bir varlık, animasyon ve çevresel detayın sanat ekibi tarafından geleneksel illüstrasyon yöntemleri kullanılarak elde işlenmesiyle tamamlanarak canlı ve güzel bir şekilde bir araya getirilmiş bir dünya ortaya çıkıyor.

Seçim özgürlüğü
Aeterna Noctis, hikaye için tanımlanmış bir yola sahiptir, ancak oyuncunun, klasik bir metroidvania tarzında birbirine bağlı 16 farklı bölge içeren doğrusal olmayan geniş haritada gezinmek için hangi yolu ve ilerleme hızını seçmesine izin verir.

40'tan fazla müzik parçası
Aeterna Noctis, her biri kendi temasına sahip 40'ın üzerinde benzersiz parçaya sahiptir. Oyun kullanıma sunulduğunda, OST, piyano koleksiyonu olarak ana şarkıların özel kapaklarıyla yayınlanacak.




Tür: Aksiyon, Macera, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Aeternum Game Studios SL
Yayımcı: Aeternum Game Studios SL

Yayın Adı: Aeterna.Noctis-CODEX
Boyut: 2,6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/85306ABA59A7BF9/codex-aeterna.noctis.iso
https://drop.download/p1exdugfip0g/codex-aeterna.noctis.iso
https://turb.cc/8wl91rez7jeg/codex-aeterna.noctis.iso.html
https://rg.to/file/bf9fac4abf57bd140dedcbc54c861a3c/codex-aeterna.noctis.iso.html