Wise Care 365 Pro Türkçe Katılımsız indir

Wise Care 365 Pro
kolay kullanıma ve esnek bir yapıya sahip sistem bakım onarım aracıdır. Wise Care 365 Pro ile bilgisayarınız için gerekli olan bakımı yapabilir, ilk günkü gibi daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz. Gereksiz dosya temizliği, kayıt defteri onarımı ve bakımı, gereksiz servis temizliği, tarayıcı temizliği gibi onlarca ince ayar içerir, full olarak sisteminize kurulur. Tavsiyem bu programı bir deneyin.



Program ile tüm sistem bakımını yapabilirsiniz, ki zaten alanında en çok bilinen programlardan birisidir. İşletim sistemi olarak tüm Windows sürümlerini destekler ayrıca 32 ve 64 bit uyum sağlar.

Wise Care 365
, en iyi sistem onarım programlarından birisidir. Bu yazılımla sisteminizde bulunan kalıntılar,boşa yer kaplayan dosyalardan kurtulabilir,kayıt defteri hatalarınızı giderebilir,gizliliğinizi düzenleyebilir ve daha bir çok iyileştirmeler yapabilirsiniz. Bilgisayarının yavaşlığından şikayetçi olanlar bu program ile hızlı bir bilgisayara kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaklardır. Program yeni sürümüyle bir çok yenilikleri de beraberinde getiriyor. Program içindeki bir çok araçtan istediğinizi indirip kullanabilir, hızlılığa hız katabilirsiniz. Üstelik Türkçe ve katılımsız farkıyla...